Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

25 de setembre de 2010
0 comentaris

AV7D · Altres articles: del 23 al 29 de setembre de 2010

Recull d’articles sobre qüestions cinematogràfiques publicats entre el 23 i el 29 de setembre de 2010

***

ELIMINACIÓ DE LA MOSTRA DE CINEMA DE MATARÓ.

L’eliminació de la Mostra de Cinema de Mataró (Editorial, Capgròs, i Judith Vives, blog Espai Isidor)

***

OPINIÓ
.

Elisa K i la fragilitat (Àngel Quintana, Avui+ElPunt – Els miralls de la ficció): Enmig dels debats mediàtics que provoca el tema real dels abusos a la infantesa, una pel·lícula com ‘Elisa K’ esclata amb força.

Vergonya aliena (Imma Merino, Avui+ElPunt – La Columna): Qualsevol resposta de Julia Roberts va poder semblar més intel·ligent que les preguntes formulades en una roda de premsa que era ocupada per la premsa rosa i els programes televisius de graciosos. Jo em demano, però, quina gràcia fa (o a quin nivell d’humor correspon) una determinada pregunta que se li va plantejar a l’actriu (també a Javier Bardem) a propòsit dels petits plaers que la infumable pel·lícula suposadament vindica.

***

FESTIVAL DE SANT SEBASTIÀ.

Notícies i articles relacionats amb Sant Sebastià 2010, en aquest altre apunt [Notícia de Sant Sebastià 2010]

***

INFORMACIÓ.

Cinema i solidaritat al Truffaut (Jordi Camps i Linnell, Avui+ElPunt): Les deu sessions estan dedicades a l’‘altra cara’ de la informació.

Boicot al rodatge d´´El Hòbbit´ (EP, Diari de Girona) | Conflicte amb ‘El hobbit’ (Avui+ElPunt): Peter Jackson amenaça de rodar-lo a Europa per problemes sindicals.

Nora Navas: “Villaronga m’ha ofert un paperàs preciós” (Xavier Roca, Avui+ElPunt): (..) Jo em pensava que seria un paper petit i després vaig veure que era un paperàs preciós. És un personatge que ofereix moltes coses a què agafar-se. Jo em vaig agafar a l’amor, al fet que està perdudament enamorada, i això em va donar un motor.

Un film sobre l’origen de Facebook irrita el seu creador (Emílio López Romero, El Periódico): ‘The social network’, de David Fincher, ha estat estrenada al festival de Nova York.

Tsunami Bayona (Olga Pereda, El Periódico): El director d”El orfanato’ filma a Alacant ‘Lo imposible’, una pel·lícula sobre la tragèdia asiàtica.

***

FOTO Javier Bardem i Julia Roberts, a Menja, resa, estima, de Ryan Murphy

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!