Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

25 d'octubre de 2014
1 comentari

Altres veus: “Algú que t’estimes”, de Pernille Fischer Christensen

Una selecció de fragments de crítiques i comentaris publicats en català sobre Algú que t’estimes (En du Elsker | Someone You Love | Alguien a quien amar), de Pernille Fischer Christensen, que s’ha estrenat a bona part de la nostra cartellera i, en particular, també al Cinema Truffaut, de Girona.

Es tracta de crítiques o articles publicats a diferents mitjans ran de l’estrena de la pel·lícula a la nostra cartellera. La tria dels fragments no pressuposa ni un resum del que ha escrit l’autor, ni la conclusió de la seva reflexió sobre el film. La meva intenció és recollir-ne algunes aportacions a la reflexió. Per descomptat que les crítiques cal llegir-les completes i, per això, quan ho permet el mitjà on ha estat publicada, en poso l’enllaç.

(..) no s’atura en les interioritats de la feina d’un artista, sinó que enumera els tòpics del vell rocker (..) per donar una mica de color a una evolució dramàtica del tot previsible: la del protagonista esquerp, humanitzat a la força després de ser colpejat per la tragèdia (Gerard Casau, Alguien a quien amar, Time Out Barcelona, 24.10.2014)

En Sang fra Hjertet(..) la història mai aconsegueix escapar del seu plantejament, les relacions són massa superficials, els diàlegs més aviat obvis i el desenvolupament i el desenllaç van pel camí de rajoles grogues de l’elementalitat, el que sempre espera l’espectador més acomodatici (Javier Ocaña, Serial carismàtic, diari El País, 24.10.2014)

Someonew You LoveCrèdits fotogràfics: Fotografies de Rolf Konow, © Zentropa Productions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!