Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

2 de maig de 2022
0 comentaris

“Alcarràs” millora les bones primeres xifres

Aquest primer cap de setmana d’ Alcarràs ha anat molt bé a la taquilla. Fonts de la distribuïdora Elástica Films -citant dades de ComscoreMoviesSpain– informen que l’hem vista gairebé 60.000 persones a tot l’estat, situant-se com la segona pel·lícula en recaptació, per sota de The Northman; però mentre aquesta la fan a 357 cinemes, Alcarràs es projecta en 169 -recordem que divendres, primer dia, era la tercera en recaptació-. Insisteixo que són dades a nivell estatal. Fins on sé, a Catalunya ha estat la més vista de totes les que hi ha ara mateix a la cartellera. Actualització posterior: Segons l’ACN -en notícia recollida per Diari de Girona-, efectivament, és l’estrena més vista del cap de setmana a Catalunya i, a nivell estatal, hauria recaptat més de 404.000 €, “consolidant-se com la millor mitjana per còpia”, i “des de la productora es preveu augmentar-ne el nombre de còpies aquesta setmana”. Nova actualització: sembla que ha fet una mitjana de 350 espectadors per còpia.

A Girona, on la projecten a tots els cinemes de la ciutat, el Truffaut ha batut rècord d’assistència en un primer cap de setmana i va camí de convertir-s’hi també en el rècord setmanal dintre els 22 anys que té la sala.

A Cervera, al Teatre de la Passió, ahir la van veure 1.100 espectadors.

A Granollers, el Cinema Edison informa que aquest cap de setmana hi han passat més de 1.000 espectadors, essent ja la pel·lícula més vista de la història de la sala.

Als OCine Blanes, que són els que tinc més a prop, primer l’oferien amb 1 sessió diària; ran de l’estrena ho van passar a 3 sessions diàries i a última hora ho van ampliar a 4 sessions diàries.

Ara, no sé com afectarà a Alcarràs l’anomenada Festa del Cinema, que ofereix entrades barates els dies 3, 4 i 5 de maig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!