Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

5 de juny de 2008
0 comentaris

16a Mostra Internacional de Films de Dones (Barcelona, 6-15 de juny de 2008)

Comença la barcelonina 16a Mostra Internacional de Films de Dones. Estructurada en diverses seccions, cal destacar-ne les anomenades Panorama Ficcions i Panorama Documentals, que tenen essencialment un valor informatiu sobre el cinema força recent fet per dones, i la secció Pioneres, reivindicativa d’aquelles cineastes no prou reconegudes, tot i la seva aportació a la història del cinema. Com és habitual, la selecció la complementen la Retrospectiva, enguany dedicada a Larisa Shepitko, i una sèrie de programes, d’entre els que destaquen un homenatge a Simone de Beauvoir i cinc documentals per reflexionar sobre Què se n’ha fet de la revolució?

Per seguir, cal anar a Vull llegir la resta de l’article.

FOTO Naixement dels pops (Naissance des pieuvres), un triangle de desitjos en femení, que signa Céline Sciamma i es projecta a la Secció “Panorama Ficcions”

La Mostra s’inaugura el 6 de juny, a 2/4 d’11 de la nit, en una sessió a la fresca a la plaça de la Virreina, de Gràcia (Barcelona), amb També volem les roses (Vogliamo anche le rose), d’Alina Marazzi. Fins al 15 de juny, les pel·lícules de la Mostra es  projecten a les sales: Filmoteca de Catalunya (Av. de Sarrià, 33), Espai Francesca Bonnemaison (c/ de sant Pere més Baix, 7) i CCCB (c/ de Montalegre, 5).

D’entre les activitats paral·leles, permeteu que remarqui la Trobada de noves realitzadores: estat de la qüestió (divendres, 6 de juny, a les 19h, al Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison). Moderada per Eulàlia Iglesias, hi participaran Ariadna Pujol, Mercedes Álvarez, Sònia Trigo, Mònica Rovira, Roser Aguilar i Virgínia García del Pino.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!