Indústries i caminars.

Bloc de Sílvia Martínez

21 de novembre de 2009
0 comentaris

Tortura Constitucional (TC1).

Abans de res, curiós que a les notícies se’n parli poc del que sí que hem expressat ben clar des de la societat catalana pel que fa a aquest TC, els nostres representants aquí i allà, les responsabilitats i la sentència. Curiós, i preocupant perquè em fa l’efecte que ara es pretén presentar l’independentisme com el llop per a les properes eleccions. No ho hem de permetre.

A banda, no estaria malament que es fes lligam seriós en la explicació de les notícies entre aquestes mogudes que veiem, el conte i tortura constitucional i la fi del model estat modelnoconsti78, que inclou ciutadans babaus o corruptes, amb els foments que calguin, a més del clar vincle que hi ha entre el pànic del TC a pronunciar-se i el nostre projecte d’independència. Sí, periodistes, parleu-nos de les relacions que hi ha entre la independència que ve i “La Constitucionalidad del estatuto” i altres lletanies, així com el sentit de diverses agendes en el tema, també de les mediàtiques. Un pla de TC que arrencaria ves a saber quan i on i que (diria que li és constitutiu però fins ara ho ha dissimulat), si serveix de pista, està aviciat per un problema que tenen els espanyols que es pensen que som uns posseïts o possessos.

M’agradaria saber quines coses es diuen a debats seriosos de política sobre la evidència del xoc de legitimitats amb l’estat i tot aquest, diria ja mite, mite que ha esdevingut per a alguns la nostra sentència i el aquí no pasa nada.
I pregunto: de qui és la sentència? Seva, i la barroeria i crueltat amb que ens han maltractat com a ciutadans s’ha vist, s’ha vist prou i s’ha vist fora de les complicitats acostumades a negar-ho, difamar-ho o suavitzar-ho.

Institut Nova Història

A banda que se’ls hi estan desmuntant mentides de fins a 500 anys d’antiguitat….., quina força han de tenir-ne les actuals? Cap. Periodistes, informeu-nos bé i controleu la qualitat de la informació, podem afegir.

És la sentència seva, espanyola, i la seva por. També, i això és bo, és la fi de la tortura constitucional. Hauriem de preocupar-nos més per organitzar tot el que necessitem que no pas per com els hi afecti el nostre alliberament i tranquil·litat, i alegries, i trobades, i feines, projectes, etc., a aquest estat modelno i farsant.


Contra la Tortura Constitucional (TC) Acte de Sobirania.

Només obri una mica els ulls, les orelles, la pell, el nas, el cor, la ment, i ho veurà.

Donada la vergonya col·lectiva que hauríem de tenir.

Acte de Sobirania, moltes gràcies. Per tot.

……………………………………
http://www.avui.cat/cat/notices/2009/11/panic_al_tc_78772.php
http://www.inh.cat/index.html?msgOrigen=6&CODART=ART00172
http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/138019
http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/129236
http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/137918

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!