Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

12 de maig de 2008
0 comentaris

Les pel·lícules de Canes 2008: “Dos amants”

Two Lovers / Dos amants

Sinopsi A Nova York, un home dubta entre seguir el destí i casar-se amb la dona que els pares li han triat o rebel·lar-se i fer cas als sentiments que experimenta cap a la nova veïna, bonica de debò i inestable, de qui s’ha ben enamorat.

Director James GRAY. Guió James Gray, Ric Menello. Fotografia Joaquín Baca-Asay. Producció 2929 Productions (EUA). Festivals i premis Canes 2008 – Secció Oficial Competitiva

Repartiment Joaquin Phoenix (Leonard), Gwyneth Paltrow (Michelle), Vinessa Shaw (Sandra), Isabella Rossellini (Ruth), Elias Koteas (Ronald Blatte).

Informació sobre el director, clicant aquí: Els directors de Canes 2008: James Gray.

Més informació (enllaços amb el web del Festival de Canes, amb bases de dades, llocs de la xarxa especialitzats en cinema, pàgines de les distribuïdores), anant a Vull llegir la resta de l’article.

El comentari (actualització de 29.05.2008), anant a Vull llegir la resta de l’article.

FOTO Dos amants, de James Gray

Més informació [Festival de Canes] [IMDB] [AlloCine] [CommeAuCinéma]

Dist. Fr. [Wild Bunch Dist. ] Producció [2929 Prod.]

Comentari

A Dos amants, James Gray ens serveix una simpàtica comèdia basada en la seva elegància narrativa i en la comicitat pallassívola de Joaquin Phoenix, en un dramàtic rol d’home amb mal d’amor. Depressiu per la desaparició de la seva xicota, es deleix per l’esplèndida i inestable veïna (Gwyneth Paltrow), aventura sentimental plena de dificultats i riscos que contrasta amb la seguretat de la dona (Vinessa Shaw) que la família li ha triat. Gray, que fins ara s’havia dedicat a relats criminals en què explorava la tragèdia d’individus esclaus dels vincles familiars, es limita aquí a la dramatització del conflicte dels protagonistes, sense anar més a fons. Dos amors, doncs, queda com un entreteniment molt digne i prou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!