Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

28 d'abril de 2008
0 comentaris

Els germans Coen inauguraran la Mostra de Venècia 2008

Seguint la tònica d’encavalcaments entre festivals de cinema, quan Canes encara no ha fet públic el títol que s’hi projectarà en la gala d’obertura, el 14 de maig, els organitzadors de la Mostra de Venècia ja han anunciat que Burn After Reading, la nova pel·lícula dels germans Coen serà la que la inaugurarà, el 27 d’agost.

Informació i trailer (en VO) de la pel·lícula, anant a Vull llegir la resta de l’article. Actualització (28.08.2008): cròniques sobre la presentació del film a Venècia, anant a Vull llegir la resta de l’article.

FOTO George Cloonet i Frances McDormand, a Burn After Reading, de Joel i Ethan Coen

Burn After Reading

Directors Joel i Ethan COEN. Guió Joel i Ethan Coen, a partir d’un relat d’Admiral Stansfield Turner  Música Carter Burwell. Fotografia Emmanuel Lubezki. Muntatge Roderick Jaynes (Joel i Ethan Coen). Producció Mike Zoss Prod. (EUA), Working Title Films (Regne Unit). Festivals i premis Venècia 2008 (Fora de competició, Inauguració), Sant Sebastià 2008 (Zabaltegi – Perles d’altres festivals).

Repartiment
Brad Pitt (Chad Feldheimer), George Clooney (Harry Pfarrer), Tilda Swinton (Katie Cox), Frances McDormand (Linda Litzke), John Malkovich (Osbourne Cox), Richard Jenkins (Ted Treffon).

Sinopsi Un agent de la CIA escriu una novel·la; però perd el disc dur on hi tenia tot el que n’havia escrit… Dos empleats d’un gimnàs, no gens escrupolosos, malden per vendre’l…
 
Més informació [IMDB (angl)] [MyMovies(it)] [AlloCine (fr)] [CommeAuCinéma (fr)]

Dist. Fr. [Studio Canal Dist. ] Producció [Working Title Films]

Tràiler

Cròniques, article i notícies de la projecció del film a Venècia 2008

Nando Salvà (El Periódico, 28.08.2008): George Clooney i Brad Pitt llueixen vis còmica.

Bernat Salvà (Avui, 28.08.2008): Mostra d’humor negre.

Mateo Sancho Cardiel (Agència EFE, El Periódico.cat, 27.08.2008): Els Coen inauguren la Mostra de Venècia amb un exemple d’alta comèdia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!