“Coses que vam perdre en el foc” s’ha estrenat en VOSC

Al Cinema Verdi Park, de Barcelona, després de Rebobineu, si us plau, de Michael Gondry, s’hi ha estrenat Coses que vam perdre en el foc, de Susanne Bier, també en versió original subtitulada en català —VOSC—. Es tracta de la iniciativa normalitzadora que es anunciar i que, conjuntament amb l’èxit d’ El silenci abans de Bach, de Pere Portabella —també en VOSC—, obre la porta a l’esperança d’un canvi, a què s’haurien de sumar la resta de distribuïdores de films en versió original  i la resta de sales especialitzades, tant del Cap i Casal com de la resta dels nostres territoris. Novament, permeteu-me expressar la meva perplexitat pel fet que, ara com ara, éssent importantíssim que es comenci per Barcelona, l’estrena quedi circumscrita a Barcelona.

FOTO Cartell de Coses que vam perdre en el foc, de Susanne Bier

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *