“Rebobineu, si us plau”, en VOSC al Verdi de Barcelona

Rebobineu, si us plau (Be Kind RewindRebobine por favor / Rembobinez, merci !), de Michel Gondry, s’ha estrenat en versió original subtitulada en català al Verdi Park, de Barcelona.

Es tracta del primer de quatre títols que s’estrenaran al sancta-sanctorum de la cinefília barcelonina entre ara i el més de juny. Els altres tres són: Coses que vam perdre en el foc (Things We Lost in the Fire), de Susanne Bier — 25 d’abril—; Ella és el partit (Leatherheads), de George Clooney —6 de juny—, i Margot i la boda (Margot and the Wedding), de Noam Baumbach —també el 6 de juny—.

Una bona notícia que tanmateix obre alguns interrogants: per què només al Verdi barceloní? Per què només 1 única còpia? Per què aquesta desitjada i finalment aconseguida disponibilitat de la sala de Gràcia no se suma amb la voluntat d’altres cinemes del nostre país, com per exemple el Truffaut, de Girona (i també d’altres), que anteriorment havien liderat estrenes en VOSC, cosa que en permetria una més àmplia difusió territorial?

I deixeu que faci una crida als cineclubs: des de la indiscutible llibertat que heu de tenir a l’hora de programar, preneu en consideració aquests títols i algun altre dels quals hi ha VOSC, perquè és a les vostres mans que el màxim nombre de persones puguin gaudir-ne i, sobretot, fer valer, reivindicar amb l’exemple, la normalització en l’àmbit de la VO.

FOTO Cartell de Rebobineu, si us plau, de Michel Gondry.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *