Mor Charlton Heston

Ahir dissabte va morir, als 84 anys d’edat, Charlton Heston.

No havia estat, per a mi, un actor especialment remarcable des del punt de vista artístic i encara menys no ens aveníem pel que fa a la seva projecció pública (especialment per tot allò de president dels del rifle nord-americà…); però Charlton Heston havia estat el gran protagonista d’una mena de pel·lícules espectaculars que van marcar de manera indeleble la meva adolscència vital i cinèfila: Ben-Hur (1959), El Cid (1961), 55 dies a Pequín (1963), Khartum (1966), El planeta dels simis (1968)… sense oblidar  la vista i remirada Els 10 Manaments (1956). Uns films de caire espectacular, algun dels quals vaig veure al cinerama, un marc impressionant (especialment per a una criatura tan impressionable com era jo).

La seva trajectòria, tanmateix, ha estat molt més llarga: Charlton Heston (1924-2008)

Descansi en pau.

FOTO Amb Stephen Boyd (esquerra), a Ben-Hur, de William Wyler

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *