Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

16 de març de 2008
0 comentaris

Gus Van Sant presentarà MILK al Festival de Venècia

Tot sembla indicar que Gus Van Sant presentarà el seu nou treball, Milk, al Festival de Venècia (27 d’agost – 6 de setembre de 2008). Tant és així que, fins i tot quan encara l’està filmant, a Internet Movie Data Base (IMDB) ja ho donen per fet i n’arriben a detallar la data: 1 de setembre.

Sean Penn protagonitza aquest biopic sobre el regidor de San Francisco Harvey Milk (1930-1978), activista i polític, que esdevingué el primer nord-americà escollit per a un càrrec, havent fet pública la seva homosexualitat. L’acompanyen al repartiment: Josh Brolin —el caçador encalçat de No és país per a vells, dels germans Coen—; Emile Hirsh —el Christopher McCandless de Cap a terres salvatges, de Sean Penn—; James Franco i Diego Luna. Brolin és ara Daniel White, el col·lega de Harvey Milk, que va matar-lo el 27 de novembre de 1978.

Recordem que, a hores d’ara, Gus Van Sant encara té pendent que se li estreni, a bona part de la nostra cartellera, la seva anterior Paranoid Park.

Per cert, un altre film que té tota la pinta d’estrenar-se a Venècia 2008 és Lezione 21, el debut com a director cinematogràfic de l’escriptor italià Alessandro Baricco. Protagonitzat per John Hurt, Noah Taylor i Leonor Watling, segueix l’estrany viatge als Alps d’un estudiant, tocat per la lectura que un seu professor li ha fet de l’ Himne a l’alegria, de la Novena Simfonia de Beethoven.

FOTO Sean Penn i Harvey Milk

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!