Sundance 2008: seccions paral·leles (flaix d’urgència)

FOTO Michael Keaton i Kelly Macdonald, a The Merry Gentelman, de Michael Keaton, que es presenta a la secció Premieres de Sundance 2008.

L’endemà d’haver fet públics els films en competició a Sundance 2008, l’organització ha anunciat els títols que es projectaran a les seccions paral·leles Premieres, Spectrum, New Frontier i Park City at Midnight.

Abans que comenci el certamen (el 17 de gener de 2008), tinc previst de penjar en aquest bloc els apunts sobre aquestes programacions, que (com l’any passat) editarçe a partir de la informació facilitada pel Festival, mirant de complementar-la. Tanmateix, ja podem consultar la llista de pel·lícules clicant aquí: Programació de Premieres, Spectrum, New Frontier i Park City at Midnight [pdf, en anglès]

Afegeix un comentari