TETRO va agafant forma

Foto El flamant protagonista de Tetro, Alden Ehrenreich, el de més a mà dreta, en aquesta imatge de la sèrie "Supernatural".

El mes de febrer s’anuncià que Francis Ford Coppola posava fil a l’agulla a un nou projecte, Tetro: una història d’immigrants italians a l’Argentina, de la qual (en aquell moment) només se sabia que Matt Dillon hi intervindria com a actor. Aleshores es deia que el rodatge començaria aquest 2007; però s’ha endarrerit fins al febrer de 2008 i no es preveu que estigui tot llest fins al 2009. Tanmateix i mentre comença a fer camí el seu darrer film Youth without Youth, Coppola va treballant amb Tetro i aquesta mateixa setmana se n’han confirmat detalls importants, sobretot del repartiment.

Per seguir, cliqueu aquí: Vull llegir la resta de l’article.

El principal paper protagonista sembla que l’assumirà el jove Alden Ehrenreich, que debutaria així al cinema després d’haver aparegut en un episodi de la sèrie televisiva "CSI: Las Vegas" i en un altre de "Supernatural". Un rostre nou, que d’experiència no en té i tampoc no consta que l’avali cap formació interpretativa; però compta amb un bon padrí: Steven Spielberg (pel que diuen, el va descobrir en un video domèstic). Donarà vida al noi que arriba a Buenos Aires per retrobar el germà que, fa anys, va deixar la família i emigrà a l’Argentina. Javier Bardem hi encarnarà un crític literari argentí i Maribel Verdú serà la xicota del germà gran del protagonista. Pendents encara de confirmar, els rumors assenyalen Rodrigo de la Serna (l’ Alberto Granado amic del jove Che Guevara, a Diarios de Motocicleta, de Walter Salles), Paola Krum i Mike Amigorena. Per descomptat, es manté la presència de Matt Dillon al repartiment; però sorprèn que, a hores d’ara, no s’hagi anunciat cap protagonista italià i que aparentment els argentins facin de secundaris.

El guió de Tetro l’ha escrit el mateix Coppola, que s’ha rodejat del seu inseparable coproductor Fred Roos, fent equip amb Anahid Nazarian i Masa Tsuyuki. El director de fotografia escollit és Mihai Malaimare Jr., que ja ho ha estat de Youth without Yout. I la banda sonora anirà a càrrec de l’argentí Osvaldo Golijov (autor de la música de l’episodi de Samira Makhmalbaf a 11’09"01, així com de la de Youth without Yout).

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *