Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

11 de novembre de 2007
1 comentari

Cristian Mungiu inaugura la Mostra de Mataró, que clourà Hana Makhmalbaf

Foto Marianne Faithfull, a Irina Palm, de Sam Garbanski.

Com ha informat puntualment Judith Vives, al post On the road again…, del 15 al 25 de novembre de 2007 tindrà lloc a Mataró la ja veteraníssima Mostra de Cinema.

D’entre les diverses i positives característiques de la programació, que podem consultar àmpliament als enllaços que acabo d’assenyalar, permeteu que en destaqui la projecció d’alguns llargmetratges, entre els quals, força d’inèdits o en ostensible preestrena.

4 mesos, 3 setmanes i 2 dies, del rumanès Cristian Mungiu, Palma d’Or de Canes 2007, inaugura la Mostra el dijous 15 de novembre (21.30h, Teatre Monumental) i serà el Premi Especial del Jurat de Sant Sebastià 2007,  Buda va explotar per vergonya, de Hana Makhmalbaf, que la clourà el diumenge 25 (19.00h, Teatre Monumental). Igualment, destaquen a la programació (dissabte, dia 17, a les 18.00h, al Teatre Monumental) Lady Chatterley, de Pascale Ferran, la gran triomfadora als Cèsar 2007, i (dissabte, dia 24, a les 22.00h, al Teatre Monumental) Irina Palm, de Sam Garbanski, títol especialment remarcat a Berlín 2007, que protagonitzen la venerable Marianne Faithfull i l’entranyable Miki Manojlovic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!