Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

27 de setembre de 2007
0 comentaris

Notícies de Sitges 2007

Foto Mushishi, de Katsuhiro Ôtomo, en competició a la secció oficial Fantàstic.

A les darreres hores, l’organització del Festival de Sitges ha fet públiques un bon grapat de notícies, a la bestreta de la presentació oficial de la 40a edició, que tindrà lloc el dilluns, dia 1 d’octubre de 2007, amb una roda de premsa al Palau Marc, de Barcelona, en presència del conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Joan Manuel Tresserras; de l’alcalde de Sitges, Jordi Baijet; del director de l’Institut Català de les Indústries Culturals, Antoni Lladó, i del director del Festival, Àngel Sala.

La més pràctica de les novetats avançades és que ja podem descarregar la programació del festival, clicant aquí: Programa Sitges 2007 [en pdf]; per bé que es recomana que se’n consultin possibles variacions, la informació de les quals apareixeria al mateix web del certamen.  L’altra informació remarcable és que divendres, dia 28, ja es poden comprar entrades per Tel·Entrada.

S’ha fet públic igualment, que Cameo edita en DVD un Pack Festival de Sitges 40 aniversari; que el III Jurat Jove el conformaran: Mar Canet (29 anys, La Garriga), Néstor Fernández (21 anys, Barcelona), Toni Junyent (24 anys, Barcelona), Aleix Ortuño (21 anys, Sant Cugat del Vallès) i Carles Matamoros (23 anys, Barcelona), que en serà el president. Val a dir que ara s’explica el que és el jurat i que se n’ha fet la selecció, però he rebut alguna queixa que apunta un procés poc transparent (i si és així, caldria que s’esmenés, cara a futures edicions, per descomptat). Vitruvio Leo Burnett, l’agència de publicitat que actualment treballa amb el Festival ha preparat la campanya 40 anys fent una mica menys dura la realitat, a tall d’homenatge a les quatre dècades del certamen. Per cert, que a la part baixa de la pàgina del web en què s’informa d’aquesta notícia, hi ha els espots de Sitges 2007, que -deixeu-m’ho dir- no he aconseguit de sentir en català, a hores d’ara, tot i que algun amic meu  m’assegura que, en una barcelonina sala de cine, l’ha vist en català. Deu ser cosa del meu ordinador. Per cert, espots d’edicions anteriors del Festival, premiats en certamens publicitaris, han pasat a formar part de la col·lecció del Museo Reina Sofía, de la metròpoli espanyola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!