Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

19 de setembre de 2007
0 comentaris

Cinema del 19 de setembre de 2007, dc

Foto Johan Libéreau i Sami Bouajila, a Les témoins, en què Téchiné evoca el drama de la SIDA a començament dels vuitanta.

Téchiné presenta Les témoins + El Woody Allen filmat a BCN s’estrenarà la Mercè de l’any que ve + Scorsese rodarà l’anunci de Freixenet + Tortosa vol recuperar la Filmoteca + Ignasi Riera i l’estrena madrilenya d’ El coronel Macià + ressó de l’ Alternativa + nova temporada del cineclub de Reus + estrena de Transylvania: heus aquí l’actualitat cinematogràfica que rflecteixen avui els nostres mitjans. Ah… i primeres espases se les han amb Guerín: Quintana i Gorina!

L’enllaç amb aquests articles i les referències corresponents, clicant aquí: Vull llegir la resta de l’article.

CRÍTIQUES

En la ciudad de Sylvia / Dans la ville de Sylvie, de José Luís Guerín. El misteri de la bellesa fugissera. Crítica d’ Àngel Quintana, al diari El Punt.

En la ciudad de Sylvia / Dans la ville de Sylvie, de José Luís Guerín. Videocomentari d’Àlex Gorina, a Sessió Continua. Com.

***

OPINIÓ

Entrevista amb André Téchiné. "Els problemes de la sida encara són actuals". Declaracions del director, que promou l’estrena a l’Estat Espanyol de Les témoins. Ramon Palomeras les recull a l’ Avui.

***

ACTUALITAT

Ho ha anunciat Jaume Roures: La pel·lícula de Woody Allen s’estrenarà durant la Mercè de l’any que ve. Se’n fa ressó l’ Avui.Cat. I també El Periódico.Cat: Els productors de l’última pel·lícula de Woody Allen esperen estrenar-la la Mercè del 2008 a BCN.

Es rodarà a Nova York, a l’octubre. Scorsese rodarà l’anunci nadalenc de Freixenet. Ho publica l’ Avui.Cat.

Un projecte que s’està enllestint. Tortosa vol recuperar la Filmoteca. Cultura21.Cat publica la notícia sobre la idea de mantenir una oferta cinematogràfica i recuperar la Filmoteca a la ciutat, mentre hi perilla el Festival Entrecultures.

Estrena a Madrid d’ El coronel Macià, de Josep Ma Forn. Això d’ ‘España’. Ignasi Riera ens en fa una mena de crònica en forma de comentari personal, a les pàgines de Diàleg de l’Avui.

De material no en falta. El festival de cine independent ?L?alternativa? obté un rècord de participació. Ho trobem a Cultura21.Cat.

Censurada a Andorra. Josep Guirao cedeix la pel·lícula «No pronunciarás…» a la Filmoteca de Catalunya. Avui ho publica Diari de Girona.

Del 4 al 14 d’octubre de 2007. Sitges també presentarà els últims films de Woody Allen i Brian de Palma. Se’n fa´n ressó, avui, alguna edició territorial del diari El Punt.

El 5 d’octubre de 2007. El film pòstum de Robert Altman obre el Cineclub del Centre de Lectura de Reus. Ho avança l’edició Camp de Tarragona del diari El Punt.

Al rodatge: Un dia amb Woody Allen. Mail obert de Martí Estruch Axmacher, a Vilaweb.

Estrena de Transylvania. La road movie romanesa de Tony Gatlif. En parla Albert Galera a Cinema Català. Net.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!