Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

15 de setembre de 2007
0 comentaris

Cinema de 15 de setembre de 2007, ds

Foto Christopher Walken, a Hairspray

Convalescent i tot, avui ha estat un bon dia de celebració amb amics i, per tant, gairebé faig salat en la tasca quotidiana de recollir l’actualitat cinematogràfica que reflecteixen els nostres mitjans. Som-hi!

Actriu i princesa, l’aniversari de la mort de Grace Kelly  segueix fent gastar tinta. Ridley Scott i el seu nou muntatge de Blade Runner, també. La nova versió de Hairspray va generant opinió. I El orfanato, que aviat també convocarà crítica i públic, s’estrenarà amb força pretensions als Estats Units; segons que s’ha fet públic, el mateix dia que s’anuncia l’estrena catalana del documental Amor Sanjuán i la preestrena de la nova aventura de ‘Les Tres Bessones’.

Els enllaços amb aquests articles i les referències corresponents, clicant aquí: Vull llegir la resta de l’article.

CRÍTIQUES

Hairspray, d’Adam Shankman. Victor, Victoria, Chris i John. Divine! Article de Judith Vives al seu bloc Espaiisidor.blogspot.

***

OPINIÓ

Grace Kelly. La corista i el príncep + Rossa hitchcockiana . Esteve Riambau, a l’Avui, dedica el ‘Quadern de cinema’ a l’actriu i princesa.

Blade Runner: The Final Cut. Una rèplica més. Josep Ma Fonalleras, a ‘La columna’ d’opinió de la contraportada del diari El Punt esmenta l’últim muntatge de Ridley Scott al marc d’una reflexió global: ¿Quina és l’obligació de l’artista? ¿Arribar al paroxisme de la perfecció en la seva obra o arriscar-se a fallar…

***

ACTUALITAT

Al Museu del Cinema. Preestrenaran a Girona la nova aventura de les Tres Bessones. Un breu en alguna edició territorial d’ El Punt.

Estrena a Catalunya. Reus acull la projecció del documental de memòria històrica Amor Sanjuán. Un breu a l’edició Camp de Tarragona del diari El Punt.

El orfanato, el dia dels innocents: S’estrena amb 1.000 còpies als EUA. Eufòrica notícia a El Períodico.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!