Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

12 de setembre de 2007
0 comentaris

Cinema del 12 de setembre, dc

Foto Les amours d’ Astrée et Céladon, d’Éric Rohmer, a qui  l’Avui entrevista a tota pàgina.

Dia d’entrevistes. Per començar i de manera destacada, la d’ Àlex Vicente amb Éric Rohmer, que publica l’Avui a tota pàgina. Però també, les que trobem a El Periódico, amb Montse Germán i amb l’inefable Vicente Aranda. Pel que fa a l’actualitat estricta: l’estrena japonesa de Salvador, la sortida del DVD de Llach: la revola permanent, el rendiment econòmic de la saga Harry Potter, altre cop la tardana arribada de Portabella a Nova York i, finalment, el retorn de Jude Law als escenaris de Londres. Actualització [13.09.2007]: Judith Vives ha publicat, en data 12, la crítica de Death Proof.

L’enllaç amb aquests articles i les referències corresponents, clicant aquí: Vull llegir la resta de l’article.

CRÍTICA

Death Proof, de Quentin Tarantino. Cotxes i noies. Crítica de Judith Vives, a Capgròs, reproduïda al seu bloc, Espaiisidor.blogspot.

***

OPINIÓ

Entrevista a Éric Rohmer. "Si fos per mi, rodaria sempre pel·lícules d’època". L’ Avui publica, a tota pàgina, l’entrevista d’Àlex Vicente amb l’autor de Les amours d’Astrée et Céladon.

Entrevista a l’actriu revelació de Ficció. Montse Germán: "El teatre és l’escola, però el cine m’està seduint completament". Yaíza García, a El Periódico, hi parla, ran de l’estrena de Tocar el Cielo, de Marcos Carnevale, el seu darrer treball cinematogràfic fins ara…

Entrevista a Vicente Aranda. "Em dol quan em diuen vell". Vanessa Sánchez, a El Periódico, manté una conversa amb el cineasta, que descansa a la casa de Pollença, un cop enllestit el rodatge de Canciones de amor en Lolita’s Club

***

ACTUALITAT

De Manuel Huerga: Salvador s’estrena al Japó. N’informa Cultura21.cat, que reprodueix el cartell de la pel·lícula en japonès.

De Lluís Danés: Es posa a la venda el DVD de Llach, la revolta permanent. Ho avança Cultura21.cat.

Taquilla, taquilla. «Harry Potter» es converteix en la saga més taquillera de la història del cine. Xifres, a Diari de Girona

Portabella a Nova York. El cineasta Pere Portabella debuta als Estats Units als 77 anys. Despatx de l’agència EFE que avui publica el diari El Punt.

Al West End de Londres i dirigit per Kenneth Branagh: Jude Law serà Hamlet en un muntatge teatral. Begoña Arce ens n’informa a El Periódico.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!