Cinema de l’11 de Setembre de 2007, dt

Foto Shia LaBeouf, Steven Spielberg, Ray Winstone, Karen Allen i Harrison Ford, en una foto de promoció, des del mateix rodatge d’ Indiana Jones i el Regne de la Calavera de Vidre

Ran de l’estrena del documental de Carles Bosch a Girona, avui es publica una crítica de Setembres. A la xarxa, trobem un brevíssim comentari ple d’escepticisme sobre el premi a Brad Pitt com a millor actor de Venècia 2007 i el ressó d’un càsting que busca dona per fer de nimfòmana. Als diaris, a penes si es parla de la mort de Jane Wyman, de la tardana arribada de Portabella als EUA i del títol amb què ja han batejat el quart Indiana Jones. És ben clar que avui, Diada Nacional, no és precisament el cinema el que conforma l’actualitat, als mitjans nostrats.

L’enllaç amb aquests articles i les respectives referències, clicant aquí: Vull llegir la resta de l’article.

CRÍTIQUES

Setembres, de Carles Bosch. Viure entre reixes. Crítica de Carles Ribas, a Diari de Girona.

***

OPINIÓ

Brad Pitt, millor actor a Venècia. Premi. Brevíssim comentari escèptic de Judith Vives, al seu bloc Espaiisidor.blogspot.

***

ACTUALITAT

Guanyà l’Òscar per Johnny Belinda. Mor Jane Wyman. Notícia publicada a l’ Avui. També se’n fa ressó Diari de Girona, amb aquest titular: Mor l´actriu Jane Wyman, «Àngela Channing» i primera esposa de Reagan.Quant a El Periódico, és Idoya Noain qui en signa l’article: Mor Jane Wyman, la pèrfida matriarca de ‘Falcon Crest’.

Amb Die Stille vor Bach / El silenci abans de Bach, El director Pere Portabella debuta als EUA als 77 anys. Notícia a Diari de Girona.Cat

Indiana Jones i el Regne de la Calavera de Vidre. Indiana ja té títol. S’ha confirmat oficialment i l’ Avui se’n fa ressó.

Un càsting de Filmax i Canónigo Films. Es busca nimfòmana. Article de Judith Vives al seu bloc Espaiisidor.blogspot. També en parla Dani Solé a Cinema Català.Net: Càsting per a l’adaptació de ‘Diari d’una nimfòmana’.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *