Cinema del 10 de setembre de 2007

Pont de la Diada, ressaca veneciana, calma abans que comenci la "batalla" escolar… diguem-n’hi com vulgem, el cas és que avui és del tot magra l’actualitat cinematogràfica, segons que la reflecteixen els mitjans en la nostra llengua. A part de reciclar notícies ja publicades, trobem només un parell o tres de novetats: les xifres de la taquilla, El coronel Macià convertit en senyera cinematogràfica i un cinefòrum dedicat a la ciència-ficció.

Si voleu fer-hi un cop d’ull, cliqueu aquí: Vull llegir la resta de l’article.

Foto El coronel Macià, de Josep Maria Forn

ACTUALITAT

S’anomena "Cinema Paradís". Neix una pionera iniciativa per recuperar el cine a pobles petits. En parla avui Cultura21.Cat.

‘Pura anarquia’ (Editorial Columna). Woody Allen desplega la seva inconfusible mirada sobre l’absurd en divuit relats. Xavi Aguilar, en alguna edició territorial del diari El Punt, cobreix la notícia de la sortida del llibre al mercat (i, per cert, d’ El somni de Cassandra, el periodista en parla amb el títol en castellà, tot i que s’estrenarà en català).

Rendiments a taquilla. L’ultimàtum de Bourne torna al capdavant de la llista. Elena Ledda en signa la notícia a El Periódico.

Dedicades a la ciència-ficció. Banyoles enceta unes noves sessions de cinefòrum . Joan Comalat n’informa, a Diari de Girona

A Castellserà. El coronel Macià per celebrar la Diada. Són diverses les localitats on la pel·lícula de Josep Maria Forn es projectarà com a senyera; Dani Solé, a CinemaCatalà.Net,  parla de la sessió que tindrà lloc a la població urgellenca.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *