Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

7 de setembre de 2007
0 comentaris

Cinema del dia: 7 de setembre de 2007, dv

Informació sobre les estrenes de la setmana a Catalunya, un actor català que ha treballat amb Woody Allen, un documental que va a l’ In-Edit, la projecció del film de Pere Portabella a Venècia (i els de Peter Greenaway, Johnnie To, Jonathan Demme i Vincenzo Marra), un article sobre les escombraries de la cultura, un article sobre La ciudad de los fotógrafos i una tardana crítica sobre L’ultimàtum de Bourne: aquesta és la presència mediàtica del cinema en la jornada d’avui.

Els enllaços amb aquests articles i les referències corresponents, clicant aquí: Vull llegir la resta de l’article.

Foto Pactar amb el gat, de Joan Marimon.

CRÍTIQUES

The Bourne Ultimatum / L’ultimàtum de Bourne / El ultimátum de Bourne / La vengeance dans la peau, de Paul Greengrass. El ultimátum de Bourne (The Bourne Ultimatum). Crítica de Víctor Alexandre, a Tot Sant Cugat, i penjada al seu bloc Victoralexandre. Cat

La ciudad de los fotógrafos, de Sebastián Moreno. ?La ciudad de los fotógrafos? (Sebastián Moreno). Un post de Wu Ming.Cat/Documentals.

***

OPINIÓ

Sobre Ratatoing i les escombraries de Jordi Costa. Ratolins dinamiters. Rafael Tapounet en parla a El Periódico.

***

CRÒNIQUES I NOTÍCIES DE VENÈCIA

Presentació d’ El silenci abans de Bach. Portabella, Bach i el so del silenci. Crònica d’ Elisabet Cabeza, a l’ Avui, en què també esmenta Man from Plains, de Jonathen Demme, i Nightwatching, en què Peter Greenaway s’inspira en el quadre de Rembrandt ‘Ronda de nit’.

O si voleu, Die Stiller vor Bach. Portabella presenta el seu film a la Mostra de Venècia i diu que «no té explicació». Notícia que publica Diari de Girona.

No l’havien pas deixat de costat… Peter Greenaway i Johnnie To reprenen el fil del cinema d’autor a Venècia. Notícia al diari El Punt.

Nightwatching, però també Johnnie To i Vincenzo Marra. Greenaway narra el triomf i el declivi de Rembrandt. Crònica de Nando Salvà, a El Periódico.

***

ACTUALITAT

Si avui és divendres, toca: Estrenes cinematogràfiques de la setmana. Un servei de Vilaweb, amb títols, fitxes breus, sinopsis, fotografies i enllaços.

… i aparador de cinema a Cultura21. Els divendres, cinema [enllaç disponible només fins el dia 13 de setembre de 2007, inclòs]Strangers tham Paradise, de Jarmusch; Jodorowsky a l’Fnac Diagonal Mar; Cinema i psiquiatria al CaixaFòrum, i Pactar amb el gat, de Joan Marimón són els temes que Cultura21.Cat ha posat en aquest renovat aparador setmanal.

…i Accents a Diari de Girona. Accents [en pdf]. Suplement setmanal de Diari de Girona.

Abel Folk i "la" pel·lícula de Woody Allen. Polèmica i mort. Toni Vall, a l’espai de Comunicació de l’Avui, parla de la passada d’Abel Folk pel programa de TV3 ‘El Club de l’Estiu’, en què el tema estrella, segons diu, fou Allen, Woody Allen.

A Barcelona, del 25 d’octubre a l’ 1 de novembre. El documental The U.S. vs John Lennon, plat fort del Festival In-Edit. Ho avança Cultura21.Cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!