Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

28 d'agost de 2007
0 comentaris

Festivals i premis: ho he reorganitzat

Tant perquè hi pugui treballar millor, com perquè us hi sigui més fàcil l’accés, he reorganitzat l’ apartat “Festivals i premis” del bloc –Club7 Cinema-. Les novetats les trobareu explicades, clicant aquí: Vull llegir la resta de l’article

Foto Johnny Depp i Helena Bonham Carter al Sweeney Todd de Tim Burton

Les novetats són aquestes:

  • Cadascun dels tres grans festivals (Canes, Venècia i Berlín) té ara un subapartat específic. Ja hi he desviat tot el que hi havia escrit anteriorment al bloc.
  • El Festival de Sundance, per la seva estructura complexa i, sobretot, perquè aporta una part de les pel·lícules que després tenen el seu pes, al llarg de l’any, també té ara un subapartat específic.Ja hi he desviat tot el que hi havia escrit anteriorment al bloc.
  • El Festival de Sitges, perquè hi solc anar i és el més important d’aquí, també té un subapartat específic. Ja hi he desviat tot el que hi havia escrit anteriorment al bloc.
  • La resta de festivals i premis queden (si més no, per ara) en el subapartat genèric Festivals i premis.
  • A partir d’avui (i a diferència del que he fet fins ara), els articles sobre pel·lícules o directors que apareixin vinculats a un festival, no els desviaré posteriorment a altres apartats i es quedarn formant part de la categoria dedicada al festival corresponent.

A mi, m’és pràctic i espero que també us en sigui a vosaltres.

És prou important (dins de la modèstia d’aquest bloc) el nombre de visites que reben els articles dedicats als festivals i als premis, com podeu veure tot seguit:

(Aquestes xifres ens les facilita Mesvilaweb i són les que corresponen als articles més visitats)

Entrades més visitades aquest mes
Entrades més visitades des de l’inici (des de juliol de 2006):

Relativitzem tant com vulgueu les xifres absolutes i fins en crida l’atenció alguna de concreta (el Benzina d’abril, per exemple!); però podeu veure-hi el pes que hi té, l’interés que mou (mal sigui perquè potser alguns pocsusuaris diferents hi entrin molt o sigui perquè molts de dievrsos hi passen a fer tan sols un cop d’ull…). En qualsevol cas, us agraeixo a tots l’atenció que pareu al bloc, en tots els seus apartats i, en particular, ara que parlem d’aquest, al dels “Festivals i premis”

Per posar-ho en el context numeric adequat, aquest és el moviemnt del bloc des de juliol de 2006 (fins a les 18.55h del dia d’avui, 28.08.2007):

General
  • Posts: 572
  • Comentaris: 388
Visites al llistat principal
  • Avui: 120 visites
  • Aquesta setmana: 291 visites
  • Aquest mes: 4422 visites
  • Des de l’inici: 50984 visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!