Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

27 d'agost de 2007
0 comentaris

Cinema del dia: 27 d’agost de 2007, dl

Un parell de crítiques, la mort d’Emma Penella, curtmetratges filmats amb mòbil i tot de cineastes que comencen i fan por: magristoia, avui, la presència del cinema als nostres mitjans.

L’enllaç amb aquestes notícies i amb les crítiques, així com les referències corresponents, anant a Vull llegir la resta de l’article.

Foto Sean Bean, a Carretera cap a l’infern / The HitcherCarretera al infierno / Hitcher

CRÍTIQUES

Carretera cap a l’infern / The HitcherCarretera al infierno / Hitcher, de Dave Meyers. Rutes del despropòsit. Crítica de Pere-Antoni Pons, a l’ Avui.

La soledad, de Jaime Rosales. La soledad (Jaime Rosales). Comentari de Pere Meroño al seu bloc Pere Meroño.

***

ACTUALITAT

Protagonista d’ El verdugo (1963, Luís García Berlanga). Mor l’actriu madrilenya Emma Penella. Ho avança l’ Avui.Cat. I també, El Periódico.Cat, amb un titular que els retrata, en tots sentits: Mor Emma Penella, la Concha d”Aquí no hay quien viva’, als 76 anys.

Festival Moviemobile, de Sant Feliu de Guíxols. Juan Irache guanya el premi al millor curtmetratge. Ho publica Diari de Girona. Xavi Castillon, a l’edició Comarques gironines del diari El Punt, en signa la notícia: Juan Irache guanya amb el curt «Justícia circular» el Moviemobile de Sant Feliu, i, en algunes altres edicions territorials, gairebé un breu: Un accident fictici de cotxe guanya el concurs de films per telèfon mòbil.

Serà a l’endarrerit cinema que en diuen espanyol!  L’any de l”opera prima’. Cristina Savall, no sé si amb "peineta", signa aquest article -parlant de "fenòmen"…- a El Periódico. I ho completa, parlant de cineastes coneguts que produeixen nous cineastes, a Rere un nou Amenábar.

Entre els novençants en "l’any de l’opera prima". L’auge del cinema de terror. Una peça, a El Periódico

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!