Sant Sebastià 2007: els cartells

Amb estratègia comunicativa de manual, el Festival de Sant Sebastià va avançant amb comptagotes un seguit d’informacions (ara, un avanç de la secció Zabaltegi; ara, alguns títols a concurs; ara, el president del jurat; ara, pel·lícules fora de competició…). Això està bé, tot i que potser n’abusen massa, arribant a la dispersió d’informació excessivament parcial, incompleta. El que sí ja tenim del tot (si no vaig errat) és la imatge gràfica d’enguany: els cartells que identifiquen el certamen i les seccions paral·leles més importants.

Anant als respectius arxius adjunts, podreu veure els cartells de Zabaltegi, Horizontes latinos, Retrospectiva Henry King i El ‘nou’ cinema nòrdic.

Foto Cartell oficial de la 55a edició del Festival de Sant Sebastià

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *