Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

21 d'agost de 2007
2 comentaris

Cinema del dia: 21 d’agost de 2007, dt

La malastrugança que envolta el rodatge de l’última pel·lícula de Bryan Singer, amb Tom Cruise, l’estan aprofitant bé els equips de publicitat del producte, que aconsegueixen que se’n parli força, fins i tot des d’abans que en comencés físicament la filmació. Avui, doncs, toca Valquíria. I també: la nova de Júlio Medem, un curt sobre l’imaginari torero lloretenc, la nova edició de Filmets, una nova carta de resposta, un article sobre el cinema en català i una carta sobre el cinema català. Aquest és el bagatge cinematogràfic d’avui, als mitjans en català.

Els enllaços amb aquests escrits i les corresponents referències, anant a "Vull llegir la resta de l’article".

Foto: Tom Cruise, a Valquíria, de Bryan Singer.

ACTUALITAT

Estrena immediata de Caótica Ana. Julio Medem rendeix homenatge a la dona davant la tirania de l’home. Informació sobre la pel·lícula, amb fotografia i un video, a El Periódico.Cat

Valquíria malastruga. Viacrucis Cruise. Oriol Serra signa, a l’ Avui, la notícia sobre el reguitzell de problemes al rodatge de la pel·lícula Valkyrie, de Bryan Singer, que protagonitza Tom Cruise.Onze extres s’accidenten en el rodatge de Tom Cruise. A l’Estiu d’ El Periódico també se’n fan ressó i destaquen l’enuig del berlinesos amb el rodatge.

A Lloret. Es passa un curt, es prega vestir de torero o flamenca. L’equip del fals documental sobre un imaginari torero lloretenc, Currito de la Costa, (amb Fermí Reixach) convoca el personal a Sa Caleta, el dimecres, a les 10 del vespre, segons que informa Diari de Girona.

Se celebrarà entre el 16 i el 24 de novembre de 2007. S’han presentat més de 1.000 curts al Festival Internacional de Filmets de Badalona. Notícia a l’ Avui.Cat.

***

OPINIÓ

Nova carta al director: Puigpelat o Antonioni? La signa Daniel Daranas i Llopart., a l’ Avui.

El cinema en català. Poca corda al català. Pep Andreu aporta el seu "Punt de vista" al tema de la baixa normalització lingüística al cinema. En algunes edicions territorials del diari El Punt.

El cinema català. Renovar el cinema. Joan Pujol parla de la necessitat de renovar el cinema català, en una carta a la Bústia de l’ Avui.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!