Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

18 d'agost de 2007
0 comentaris

Cinema del dia: 18 d’agost de 2007, ds

En un matí tranquil, tot escoltant el bonic (molt bonic) CD  "Nanas e Janas", de Marisa Sannia (que és un dels que em vaig comprar a l’ Alguer fa uns quatre anys), repasso el que s’ha publicat avui de cinema, als notres mitjans. Una nova crítica de L’ultimàtum de Bourne, declaracions de Júlio Medem, evocacions inevitablement tardanes però encara ben vigents sobre Bergman i Antonioni, el costum de comprar entrades anticipadament, els nous directors que presenten obra a Sant Sebastià, mestre Eisenstein i un llibre que fa por.

Anant a "Vull llegir la resta de l’article", trobarem els enllaços i les referències amb aquestes crítiques, articles d’opinió i notícies de l’actualitat.

Foto: Caótica Ana, la nova pel·lícula de Júlio Medem.

CRÍTIQUES

The Bourne Ultimatum / L’ultimàtum de Bourne / El ultimátum de Bourne / La vengeance dans la peau, de Paul Greengrass. Una qüestió d’estètica. Crítica de Carlos Losilla, a l’ Avui.

*** 

OPINIÓ

Tot just arribat de vacances, Riambau  homenatja els mestres desapareguts. Bergman i Antonioni. Primera part del sabatí ‘Quadern de cinema’ de l’ Avui. I Pinzellades de la memòria, segona part del ‘Quadern de cinema’ de l’ Avui.

Té a punt d’estrenar Caótica Ana. Julio Medem afirma ser "un director minoritari". El suplement Dominical d’ El Periódico en publica una entrevista i ens en fan cinc cèntims a El Periódico.Cat.

***

ACTUALITAT

També, d’entrades als cinemes. La venda anticipada va a més. Les reserves per al cinema representen el 60% d’aquesta demanda, informa l’ Avui, a les pàgines d’ Economia. 

A la secció Zabaltegi. Un total de 16 films de promeses emergents es presenten a Sant Sebastià. Se’n fa ressó, el Diari de Girona.

Cinema a la xarxa, al cap de setmana de Vilaweb. El cuirassat Potemkin. L’obra mestra d’ Eisenstein, a can Vilaweb.   

Un llibre -en castellà-, de José Manuel Serrano Cueto. «Horrormanía» reuneix més de 2.500 referències del cinema de terror. Notícia d’agència que recull Diari de Girona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!