Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

14 d'agost de 2007
0 comentaris

Cinema del dia: 14 d’agost de 2007, dt

Avui és dimarts, però com si fos divendres… pel que fa al cinema, perquè avui hi ha estrenes. Per tant, crítiques, declaracions de directors i reportatges sobre aquestes novetats conformen l’actualitat, conjuntament amb d’altres notícies.

Presència mediàtica del cinema que tenim a l’abast anant a "Vull llegir la resta de l’article".

Foto: Matt Damon, a L’ ultimàtum de Bourne, de Paul Greengrass.

CRÍTIQUES

L’últimàtum de Bourne / The Bourne UltimatumEl ultimátum de Bourne / La vengeance dans la peau, de Paul Greengrass. Una injecció d?adrenalina pura. Crítica de Quim Casas, a l’ Estiu d’ El Periódico.

Els 4 Fantàstics i en Sílver Surfer, de Tim Story. Superherois superinfantils. Crítica de Pere Antoni Pons, a l’ Avui.

Bojos pel Surf, de Chris Buck, Ash Brannon. Un altre cop pingüins, més o menys. Petita crítica de Nando Salvà, a l’ Estiu d’ El Periódico.

Severance / Desmembrados, de C. Smith, i Black Sheep / Ovejas asesinas, de J. King. Doble sessió de sang i fetge a dojo. Crítica que Nando Salvà publica a l’ Estiu d’ El Periódico sobre aquest "programa doble".

TMNT (Tortugues Ninja 3), de Kevin Munroe. Millors efectes, però estúpida a pesar seu. Quatre ratlles de crítica, signades per Nando Salvà, a l’ Estiu d’ El Periódico.

White Noise: The Light / White noise 2: La luz / La voix des morts: la lumière, de P. Lussier. Parapsicologia barata i ensurts per tot arreu. Ràfega de comentari, a càrrec d’ Eduardo De Vicente, a l’ Estiu d’ El Periódico.

***

ACTUALITAT

Estrena de L’últimàtum de Bourne / The Bourne UltimatumEl ultimátum de Bourne / La vengeance dans la peau. Paul Greengrass: "Tots ens sentim una mica enganyats". Nando Salvà recull declaracions del director del film i les publica a l’ Estiu d’ El Periódico.

Programa Media, de la Unió Europea. Empenta al cinema. Laia Forés n’informa a l’ Avui.

Excepcionalment, avui hi ha estrenesTortugues ninja contra pingüins surfistes. Breu repàs de les novetats a una cartellera amb fort compoent de productes per a la mainada. A l’ Avui. També hi dedica un bon espai, Diari de Girona: La festivitat del 15 d´agost avança les estrenes a avui. Vilaweb, per la seva banda, ha centrat l’interés en les novetats en català: Les tortugues ninja tornen a parlar català.

Marián Álvarez. El despertar d’una actriu. Cristina Savall signa aquest article sobre la protagonista (premiada a Locarno) de Lo mejor de mi, de Roser Aguilar, a l’ Estiu d’ El Periódico. I la mateixa Roser Aguilar i la directora de càsting d’aquesta pel·lícula també parlen de l’actriu: "La seva fragilitat és només aparent"

Ximpleries de la xarxa. Les pitjors escenes de la història  Un video recull les que, segons el seu autor, són les pitjors escenes de la història i Vilaweb, sempre amatent a la xarxa, se’n fa ressó.

***

COMUNICAT DE GUERRA (del rodatge de Woody Allen)

Rodant per Barcelona. Scarlett i Woody, a la Ciutadella. Un breu amb fotografia, a alguna edició territorial del diari El Punt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!