Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

9 d'agost de 2007
0 comentaris

Cinema del dia: 9 d’agost de 2007, dj

Gentada al cinema en gandules + L’arxiu de Bergman + Johnny To + Segon film de Santiago Lorenzo + Una nova Casablanca + Matt Damon i Jennifer Aniston + Eddy Davis, banjo, i Conal Fowkes, piano + Soon Yi, per Figueres = l’actualitat del cinema, avui, als nostres mitjans. Els enllaços amb aquestes notícies i les referències corresponents, anant a "Vull llegir la resta de l’article".

Foto: Election II, de Johnny To

ACTUALITAT

Gentada al cinema en gandules. El cine no ha mort. Crònica d’ Andreu Gomila, a l’ Avui.

L’arxiu de Bergman. Llegat en perill. L’ Avui es fa ressó d’una notícia publicada a Variety.

Johnny To, impecable director de vigorosos ‘thrillers’ típics de Hong Kong. "Un criminal és avui dia com qualsevol home de negocis". Nando Salvà li’n recull declaracions, a l’ Estiu d’ El Periódico.

Segon film de Santiago Lorenzo. Un mal dia. Presentació d’ Un buen dia lo tiene cualquiera, que recull l’ Avui.

En comença el rodatge el setembre. ‘Remake’ de ‘Casablanca’ a l’Índia. Un despatx de l’agència Reuters que publica l’ Avui.

Matt Damon i Jennifer Aniston. Els actors més rensibles de Hollywood. Tot va comencar a Forbes i la taca s’estén. Avui en parla el Diari de Girona i  trobo que ahir també ho penjà l’ Avui. Cat: Matt Damon i Jennifer Aniston són els actors més rendibles de Hollywood.

***

COMUNICAT DE GUERRA (del rodatge de Woody Allen)

Eddy Davis, banjo, i Conal Fowkes, piano. Els amics de Woody. Francesc Bombí-Vilaseca en parla i ha parlat amb aquests músics que reconeixen: sóm aquí perquè Woody és aquí. A l’ Avui.

Per Figueres, mentre els altres roden. Soon Yi descobreix Dalí. La jornada d’ahir de Woody Allen, del rodatge i de la seva dona, l’han seguida el tàndem C. Escales i M. Cervera, per a El Periódico.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!