Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

7 d'agost de 2007
0 comentaris

Cinema del dia: 7 d’agost de 2007, dt

Notícies del Festival de Sant Sebastià, d’un concurs de gravacions amb mòbil, del rendiment a taquilla de l’últim Pixar, d’un film que parla del problema d’aconseguir habitatge, de l’aventura d’un actor i d’un fill de cineasta, de la gosadia musical d’una actriu… així es conforma l’actualitat d’avui, pel que fa al cinema, a casa nostra.

L’enllaç, anant a "Vull llegir la resta de l’article".

Foto: Ewan McGregor i Charlie Boorman

CRÍTIQUES

Planet Terror, de Robert Rodríguez. Vicis i virtuts de la sèrie B. Crítica d’ Àngel Quintana, a l’edició del diari El Punt Camp de Tarragona 

***

ACTUALITAT

Recomanació de cinema sense deixar de parlar de televisió. D’Oscar. Lluís Montserrat parla de Setembres, del periodista Carles Bosch, a les pàgines de "Comunicació" de l’ Avui.

Rendiment dels productes. Ratatouille ja lidera la taquilla. Un breu a Diari de Girona.

Festival de Sant Sebastià (20-29 de setembre). Paul Auster presidirà el jurat internacional del festival de Sant Sebastià. El certamen avui ho ha fet públic, conjuntament amb alguns títols que conformaran la programació i ja ho recull l’ Avui.Cat.

Curts i fotografia amb càmera de telèfon mòbil. El concurs MovieMobile comença el compte enrere de la primera edició. S’organitza a Sant Feliu de Guíxols i en dóna notícia Diari de Girona.

S’estrena divendres. Un film recrea l´odissea d´aconseguir habitatge. En fa esment Diari de Girona.

Ewan McGregor i Charlie Boorman. Ewan McGregor viatja d’Escòcia a Sud-àfrica en motocicleta pels nens africans. Notícia a El Periódico.Cat : aquest parell no paren de córrer món amb moto i càmeres per fer-ne un documental!

Filla de productora, actriu, dona actractiva i ara… cantant. Scarlett Johansson prova sort en la música amb un disc de versions de Tom Waits. Notícia datada a Louisiana (EUA), que reprodueix El Periódico.Cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!