Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

6 d'agost de 2007
0 comentaris

Cinema del dia: 6 d’agost de 2007, dl

La crítica de Quintana sobre Planet Terror, la de Pons sobre Whisky Romeo Zulú i la de Losilla sobre Ratatouille, l’aniversari de la mort de Marilyn, l’estada de Sean Penn a Veneçuela, el rodatge del nou film de Corbacho i Cruz, els records -de tots colors- del cinema de Bergman i la proliferació de festivals de cinema: aquests són els continguts del cinema d’avui, 6 d’agost.

Els enllaços amb les crítiques, les notícies i els escrits d’opinió, així com les respectives referències: a "Vull llegir la resta de l’article".

Foto: Rose McGowan i Freddy Rodríguez, a Planet Terror.

CRÍTIQUES

Planet Terror, de Robert Rodríguez. Vicis i virtuts de la sèrie B. Crítica d’ Àngel Quintana, en algunes edicions territorials del diari El Punt 

Whisky Romeo Zulú, d’ Enrique Piñeyro. Crònica de la inoperància. Crítica de Pere Antoni Pons, a l’ Avui

Ratatouille, de Brad Bird. De rates i homes. Crítica de Carlos Losilla, a l’ Avui

***

ACTUALITAT

Marilyn Monroe. 45 anys sense Marilyn. Efemèrides que remarca  l’ Avui. Cat  

Estada de Sean Penn a la Veneçuela de Chávez. Sean Penn, un ‘periodista’ a Veneçuela. Esther Borrell en signa la notícia, a Diari de Girona.

Després de Tapas. Corbacho i Cruz es posen seriosos a «Cobardes», el seu segon film. Xavi Aguilar informa del rodatge d’aquesta cinta sobre un cas d’assetjament escolar, al diari El Punt.

***

COMUNICAT DE GUERRA (del rodatge de Woody Allen)

Segueix la treva: avui tampoc no hi ha cap novetat. Visca!

***

D’OPINIÓ

La seriositat de Bergman. Ingmar Bergman. Emili Piera repassa, en clau de memòria personal, l’impacte Bergman en una generació, a Diari de Girona.

La coincidència mediàtica d’una emissió sobre els suecs Abba i de la mort de Bergman. L’art i l’estètica. Un tal Enric Roca, que no té vergonya d’ensenyar les pròpies vergonyes, mal que vagi de provocador, en un espai d’Opinió i, ja se sap, la llibertat passa perquè tots puguem dir el que pensem (encara que val la pena que es pensi també el que es diu). Article potser per a la polèmica, a Diari de Girona.

De la proliferació de certamens a casa nostra (i arreu). "Festivals de cinema". [Article sense enllaç directe, però llegible aquesta setmana, a Cultura21]. Editorial publicada originàriament el 2 de juliol de 2007 i ara, en el refregit d’estiu, tornada a penjar al "portal català del sector de la cultura", durant aquesta setmana. A Cultura21, esclar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!