Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

4 d'agost de 2007
0 comentaris

Cinema del dia: 4 d’agost de 2007, ds

El triangle Quentin Tarantino – Esteve Riambau – Robert Rodríguez es configura avui, al sabatí  ‘Quadern de Cinema’ de l’ Avui, en una jornada en la qual El Periódico anticipa la presència de cineastes espanyols (!) al Festival de Sant Sebastià -que tindrà lloc a mitjan setembre-, Vilaweb ofereix un curt surrealista, Jordi Basté torna a acreditar que és cinèfil i culer -al diari El 9– i Matías Vallés reflexiona no pas gaire afalagadorament, més aviat al contrari, sobre Woody Allen, a Diari de Girona.

L’enllaç amb els articles que en tenen i totes les referències, anant a "Vull llegir la resta de l’article"

Foto: Iciar Bollaín, al rodatge de Mataharis

ACTUALITAT

Grindhouse. Doblet nostàlgic. Esteve Riambau dedica el Quadern de Cinema al díptic de Robert Rodríguez i Quentin Tarantino ( Avui )

Rodríguez i Tarantino. Germans de sang. Peça de Riambau que complementa el Quadern d’aquest dissabte ( Avui )

Sant Sebastià fa saber les pel·lícules espanyoles (!) que projectarà. Iciar Bollain i Gracia Querejeta competiran a Sant Sebastià ( El Periódico )

Íciar Bollaín. "Hi ha secrets que són només per a tu". Juan Fernández l’entrevista, ran de la propera estrena de Mataharis ( El Periódico )

Vilaweb ofereix cinema a la xarxa. Un perro andaluz, de Dalí i Buñuel. Vilaweb

Jordi Basté, Marc Recha i una samarreta. Cinèfil, Basté explica que ha quedat fred en llegir l’article de Marc Recha a l’Avui, en què explica que membres de les Brigadas Blanquiazules el van atonyinar i es pogué refugiar a la Filmoteca. I fa notar  que, a 28 weeks later, Juan Carlos Fresnadillo fa sortir un secundari amb la samarreta del Reial Madrid… això sí, perseguit per un zombi! Ho publica El 9 esportiu de Catalunya, a la contraportada [article sense enllaç]

***

COMUNICAT DE GUERRA (del rodatge de Woody Allen)

Hauria estat una "jornada de descans", però… ha estat publicat un article més "De fons"…

***

DE FONS

De la ministra que va cessar en fotografiar-se amb Woody Allen i de l’europeu "recorregut" financer del director novaiorquès. A Woody Allen l’han fet fora. Interessants i prou discutibles reflexions de Matías Vallés, a l’espai d’ Opinió de Diari de Girona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!