Els Simpson, a la gran pantalla i sense versió catalana

Arriba la pel·lícula basada en la popular sèrie de televisió "Els Simpson". A la Catalunya Nord en disposaran des de demà mateix, dia 25 de juliol de 2007 i a les Illes, Catalunya i País Valencià, des de dijous, dia 26 de juliol. A l’Alguer no en podran disposar fins el 14 de setembre d’enguany. Tot i que, al Principat, inicialment la sèrie es passava en català, fa anys que només la sentim en castellà, en francès, en italià o en versió original. La pel·lícula, tot i l’impacte popular que pot tenir -i probablement per això- no s’estrena doblada en català, ni en versió original subtitulada en català. Hi ha algú que estigui administrant els nostres lingüístics i els de la nostra canalla?

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *