Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

24 de juliol de 2007
0 comentaris

Cinema del dia: 24 de juliol de 2007, dt

Una exposició sobre Charles Chaplin, alguns festivals de curtmetratges, els Premis Nacionals de Cultura, els canvis a la revista Fotogramas, la carrincloneria galàctica de Hollywood i la inevitable referència a Woody Allen són els temes que configuren l’actualitat cinematogràfica publicada a casa nostra.

……..

Els enllaços amb els articles corresponents, anant a "Vull llegir la resta de l’article"

Foto: Temps Moderns, de Charles Chaplin

ACTUALITAT

ERC prepara una esmena a la totalitat al projecte de Llei del Cinema espanyola. Ho recull Cultura 21.

2a edició del Festival de Curts del Mas Sorrer, de Gualta. Notícia a Diari de Girona,  també a l’edició "Comarques gironines" del diari El Punt, i també a Cultura 21.

El festival de curts Ocular de la Selva lliura els seus premis. En parla l’edició del "Camp de Tarragona" del diari El Punt.

Una exposició sobre Chaplin, principal reclam de la temporada del CaixaForum. Ho avança Cultura21.

Els mitjans en paper es fan ressó de la notícia que avançaven ahir els digitals, sobre els Premis Nacionals de Cultura i, en particular, el de Cinema a Cesc Gay. A l’Avui, destaquen especialment  el de Literatura, a Francesc Serés; a El Periódico el que remarca amb el titular és el de Cesc Gay; al Diari de Girona els destaquen tots dos i a El Punt, igualment salomònics, també els remarquen tots dos, però en alguna de les edicions ho tracten amb un breu;

De l’ espanyolíssima revista  de cinema Fotogramas, només la redacció es quedarà a Barcelona i Elisenda Nadal en deixarà la direcció en mans del fill. Ho publica Comunicació21, a l’edició d’avui, dins de la notícia "Hachette desmantella les seves úniques tres revistes centralitzades a Barcelona".

De la carrincloneria galàctica de Hollywood, del desmentiment definitiu del glamour llegendari a la Meca del cinema, en dóna fe la notícia que publica l’ Avui en un apartat que poc m’interessa, per carrincló: el de "People"-el nom de la secció, ja fa la cosa!-. Esclar que l’ Avui, amb "People" no fa sinó oferir un producte mediàtic que té el seu mercat – i tant!-: el mateix que amanyaga igualment El Periódico amb la secció "Gent" -no menys xiroia- i, on no podien estar-se de tocar l’entrada trimfal de David Beckham a Hollywood.

Més Woody Allen a casa nostra. A la contraportada d’ El Punt, Verónica Sánchez Orpella, en l’article "A soles amb Woody Allen", assegura que mentre el busquen, Allen assaja en un lloc obert al públic i sense que ningú no ho sàpiga.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!