Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

16 de març de 2007
2 comentaris

Molt de cinema a Benzina de Març de 2007

Sense que hagin descurat gens ni mica la resta d’apartats, el cinema té una presència gran i important al número 13 de Benzina, que correspon al mes de març de 2007.

Com era d’esperar, a to amb l’esdeveniment cultural que ha significat l’estrena d’ INLAND EMPIRE, David Lynch n’ocupa la portada, Àlex Gutiérrez li dedica un estudi de tres pàgines (amb l’afinat títol: "El director de l’orella") i Violeta Kovacsis ens regala dues planes d’entrevista al cineasta (i va un altre títol potent: "Inland Lynch").

Xavi Serra hi publica un article complet sobre Steven Soderbergh ("Dins i fora de Hollywood") i, ran de la imminent estrena del film Indigènes, de Rachid Bouchareb, Imma Merino hi entrevista  l’actor Roschdy Zem, un dels protagonistes ("Roschdy Zem, una força tranquil·la").

I més, molt més, com podeu comprovar anant a Vull llegir la resta de l’article

La veterania és un grau: fins i tot Sebastià Alzamora parla de cinema a la seva pàgina d’opinió (i atenció al text destacat: Qui vulgui perdre el temps i els diners amb qualsevol collonada de Kim Ki-duk, doncs endavant i que vagi de gust: però pel que fa a mi, me’n vaig de pet a veure "Cartas desde Iwo Jima").

Fer trampes: columna d’opinió de Joan Pons, a partir d’ El prestigiThe Prestige / El truco final, de Christopher Nolan.

Animac: reportatge sobre la Mostra Internacional de Cinema d’Animació, que ha tingut lloc del 26 de febrer al 4 de març, a Lleida.

El fotograma del mes: Àlex Gutiérrez ha triat Dies Irae / Vredens dag, de Carl Theodor Dreyer.

Cartes d’Iwo Jima, de Clint Eastwood: crítica de Toni Vall

Tristam Shandy. A Cock & Bull Story, de Michael Winterbottom: crítica d’Eulàlia Iglesias.

13 Tzameti, de Géla Babluani: crítica de Joan Pons.

La vida abismal, de Ventura Pons: crítica d’Eulàlia Iglesias

La perrera, de Manuel Nieto Zas: crítica de Xavi Serra

The Host, de Bong Joon-ho: crítica d’Eulàlia Iglesias

A prairie Home Companion, de Robert Altman: crítica de Toni Vall.

I les seccions sobre DVD, notícies i puntuació estelar de les estrenes.

Per cert, a la pàgina 4 d’aquest número, hi ha una referència al bloc (Club 7 Cinema), que agraeixo, i han tingut el detall de reproduir i respondre matisadament el comentari en què mostrava discrepància amb la revista, per la tria de Borat com a portada de gener i com a "heroi" de 2006: d’això se’n diu tenir positiva cultura del debat. Una encaixada, benzinaires!

  1. Som a dia 16, i el número corresponent al mes de març encara no s’ha posat a la venda, almenys a la demarcació de Girona. A Benzina li cal una millor distribució a tot el territori.

    Feta la queixa (per si hi ha algun responsable de la revista que llegeixi aquestes línies), dir que amb el número d’aquest mes xalaré de valent. Lynch és el protagonista, i amb ell el cinema de qualitat.

    Salutacions Vador, i també a tots els benzinaires!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!