Fitxa: “Els germans Sisters”, de Jacques Audriard

Títol original: The Sisters Brothers. Títol espanyol: Los hermanos Sisters. Títol francès: Les frères Sisters. Títol italià: I fratelli Sisters. Director: Jacques Audriard. Guió: Jacques Audriard i Thomas Bidegain, basat en la novel·la epònima de Patrick DeWitt. Fotografia: Benoît Debie. Música: Alexandre Desplat. Muntatge: Juliette Welfling. Repartiment: Joaquin Phoenix (Charlie Sisters), John C. Reilly (Eli Sisters), Jake Gyllenhaal (John Morris), Riz Ahmed (Hermann Kermit Warm), Rebecca Root (Mayfield), Rutger Hauer (“The Commodore”). Durada: 2h02.

Sinopsi: A l’Oregon de 1850, el famós parell d’assassins Charlie i Eli Sisters encalcen un bucador d’or i un seu soci inesperat.

Web: Oficial, Facebook oficial| IMDB. En aquest blog: Comentari.

Afegeix un comentari