Pedro Almodóvar presidirà el Jurat de Canes 2017

El Festival de Canes estima Pedro Almodóvar. Cinc de les seves pel·lícules han participat en la competició i, amb La mala educación, va inaugurar l’edició de 2004. Va ser Premi a la Millor Direcció amb Todo sobre mi madre, i Premi del Millor Guió, amb Volver. El 1992 fou membre del Jurat. I, en la vocació del certamen, d’anar alternant cineastes de diferents continents per a la presidència del Jurat, feia anys que es comptava que Almodóvar acabaria presidint-lo. Avui s’ha fet públic que aquest any sí, Pedro Almodóvar encapçalarà el Jurat de la 70a edició del Festival de Canes.

Estic molt content de celebrar el 70 aniversari del Festival de Cannes en aquesta funció tan privilegiada. Estic agraït i honrat (..) Ésser el president del jurat és una gran responsabilitat i espero estar a l’alçada. Puc dir que em dedicaré en cos i ànima a aquesta tasca, que és alhora un plaer i un privilegi, ha declarat Almodóvar.

Afegeix un comentari