Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

3 d'octubre de 2016
0 comentaris

Fitxa: “Captain Fantastic”, de Matt Ross

Microfitxa de Captain Fantastic (Captain Fantastic)

Direcció: Matt Ross. Guió: Matt Ross. Durada: 1h58.

Repartiment: Viggo Mortensen (Ben), George MacKay (Bo), Samantha Isler (Kielyr), Annalise Basso (Vespyr), Nicholas Hamilton (Rellian), Shree Crooks (Zaja), Charlie Shotwell (Nai), Trin Miller (Leslie), Kathryn Hahn (Harper), Steve Zahn (Dave), Elijah Stevenson (Justin), Teddy Van Ee (Jackson), Erin Moriarty (Claire), Missi Pyle (Ellen), Frank Langella (Jack), Ann Dowd (Abigail)

Sinopsi: Un excèntric pare de sis fills fa 10 anys que viu amb ells en un bosc arraconat del nord-oest, allunyats de la civilització. Ha criat la mainada a la seva manera, amb una alta exigència intel·lectual, rebutjant qualsevol contacte amb el capitalisme. Res de celebrar el Nadal; però, en canvi, tenen la diada dedicada a Noam Chomsky. Fins el dia que han de sortir d’aquella mena de paradís. Es mor l’ex-dona d’aquest pare i mare dels sis fills, que era internada en una institució. I han d’anar a l’enterrament. Fora del bosc i retornats a la civilització, la família haurà d’adaptar-se a la societat moderna, a una realitat allunyada amb el que ha predicat aquest pare.

Vídeos: Tràiler VO | Tràiler VE | Tràiler VOSF.

Més informació: Imdb (ang) | Sensacine (esp) | AlloCiné (fr). Festivals: Festival de Canes · Un Certain Regard. Reconeixements: Premis i nominacions. Distribuïdores: eOne | Mars. Data d’estrena: mercat espanyol, 23.09.2016; mercat francès, 12.10.2016.

Apunts en aquest blog: Comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!