Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

3 de maig de 2016
0 comentaris

El Festival de Canes homenatjarà Robert De Niro

El dilluns 16 de maig de 2016, a les deu de la nit i al Gran Teatre Lumière, el Festival de Canes retrà homenatge a Robert De Niro, amb una projecció especial i única, dins de la selecció oficial, però ara com ara fora de qualsevol secció del certamen, del film Hands of Stone, del director veneçolà Jonathan Jakubowicz; produït i distribuït (als EUA) per la Wenstein Company.

La pel·lícula ressegueix la història del boxejador panameny Roberto Durán (Edgar Ramírez) i del seu entrenador-manager Ray Arcel (Robert De Niro) que l’acompanyarà en el camí cap els més destacats èxits mundials en els anys setanta i vuitanta del segle passat, sobretot a través dels llegendaris combats contra Sugar Ray Leonard (Usher Raymond). Al repartiment, també hi trobem Ellen Barkin, Ana de Armas, Oscar Jaenada, Rubén Blades, John Turturro…

El vincle de Robert De Niro amb el Festival ve de lluny. No tan sols ha estat protagonista en dues Palmes d’Or (Taxi Driver, de Martin Scorsese, i La Missió, de Roland Joffé); sinó que durant anys n’era un assidu convidat, una presència de pes, edició rere edició, fins que ran de la tragèdia de l’11S, De Niro va decidir muntar el seu propi festival, Tribeca. Amb els anys, cadascú ha anat ocupant el lloc que li pertoca i així el 2011, en una espectacular represa pública de bones relacions entre l’actor i Canes, va presidir el Jurat de Canes. Tot i que no s’ha anunciat, cal no descartar que el certamen li lliuri una de les Palmes d’Or honorífiques que lliura de tant en tant amb un zel considerable.

FOTO: Hands of Stone. Robert De Niro, fent costat al boxejador Edgar ramírez (Copyright Lotus Entertainment)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!