Comentari: “The Revenant”, d’ Alejandro G. Iñárritu

Comentari sobre The Revenant, d’ Alejandro G. Iñárritu, que publico a la revista Recvll.

Es tracta d’una pel·lícula d’aventures, sirgada pel delit de supervivència i venjança d’un explorador, paranyer i caçador de pells, a qui han mort el fill adolescent, a la Nord-Amèrica muntanyosa i del riu Missouri de 1820, i queda abandonat pels companys d’expedició després de ser atacat per un ós grizzly. Precisament l’escena de l’atac de l’ós és de les poques de debò reeixides en aquest film, dirigit de forma efectista, emfàtica, grandiloqüent, com si cada pla hagués de tenir la importància notable que no té, per la seva buidor temàtica i conceptual. Fins i tot la premiada i nominada interpretació de Leonardo DiCaprio és poca cosa més que un “tour de force” físic i de grunys.

Foto: 20th Century Fox

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *