Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

24 de gener de 2016
0 comentaris

Berlín 2016: Fora de Competició

Hail, Caesar! Direcció: Joel COEN i Ethan COEN. Productores d’Anglaterra i EUA. Intèrprets: Josh Brolin, George Clooney, Alden Ehrenreich, Ralph Fiennes, Jonah Hill, Scarlett Johansson, Frances McDormand, Tilda Swinton and Channing Tatum. Sinopsi: Comèdia sobre els darrers anys de l’època daurada de Hollywood. Segueix l’encarregat de solucionar els problemes d’un dels grans estudis, durant una jornada carregada de batzegades. Distribuïdores: Universal Pictures. Webs: Oficial (esp) Notes: Film d’inauguració de la 66a Berlinale. Més informació: Imdb | Festival de Berlín.

Saint Amour. Direcció: Benoît DELÉPINE i Gustave KERVERN. Productores de França i Bèlgica. Intèrprets: Gérard Depardieu, Benoît Poelvoorde, Vincent Lacoste, Céline Sallette. Notes: Estrena mundial. Sinopsi: Cada any, en Bruno fa la ruta del vi, passant pel saló de l’Agricultura. Enguany el seu pare, en Jean, que ha anat al saló a presentar el seu toro Nabucodonosor, decideix de dur-se en Bruno a fer una autèntica ruta del vi… I, en aquest trajecte perillós entre grans vins i totes les dones que es van trobant, se’ls afegeix en Mike, jove taxista… Vendes internacionals: Le Pacte. Distribuïdores: Le Pacte. Més informació: Imdb | Festival de Berlín.

Chi-Raq. Direcció: Spike LEE. Productores d’EUA. Intèrprets: Nick Cannon, Wesley Snipes, Teyonah Parris, Jennifer Hudson, Angela Bassett, John Cusack, Samuel L. Jackson. Sinopsi: Adaptació a l’actualitat de l’obra d’Aristòfanes, Lisiítrata. La Lisistrata encapçala un moviment de dones que comença una vaga de sexe contra violència al Southside de Chicago.  Webs: Oficial. Notes: Estrena internacional. Més informació: Imdb | Festival de Berlín.

Notícia des del planeta Mars (Des nouvelles de la planète Mars | News from planet Mars). Direcció: Dominik MOLL. Productores de França i Bèlgica.  Intèrprets: François Damiens, Vincent Macaigne, Veerle Baetens, Jeanne Guittet, Tom Rivoire. Sinopsi: En Philippe Mars, enginyer informàtic divorciat, malda per dur una vida tranquil·la entre un fill col·legial de sobte convertit en vegetarià, una filla de secundària enderiada amb l’èxit, una germana artista pintora que fa obres terriblement impúdiqus i una ex-dona que treballa a la TV… La irrupció accidental d’en Jérôme, un col·lega lleugerament pertorbat, acaba per transformar-li definitivament la seva existència en un caos absolut. Però en un món que ha perdut la raó, la bogeria és realment tan mala consellera? Distribuïdores: Diaphana. Notes: Estrena mundial. Més informació: Imdb | Festival de Berlín.

© Michael Crotto
© Michael Crotto

El patriarca (Mahana | The Patriarch). Direcció: Lee TAMAHORI. Productores de Nova Zelanda. Intèrprets:  Temuera Morrison, Akuhata Keefe, Nancy Brunning, Jim Moriarty, Regan Taylor, Maria Walker. Sinopsi: una història de rivalitat familiar i reconciliació,  amb l’impressionant teló de fons de la ruralia de Nova Zelanda a la dècada de 1960. Notes: estrena mundial. Més informació: Imdb | Festival de Berlín.

Foto capçalera: George Clooney, a Hail Caesar!, dels germans Coen (© 2015 Universal Pictures)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!