Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

22 de setembre de 2015
1 comentari

A Sant Sebastià, l’esperada “Taxi Teheran” i el nou Woody Allen

Expectació per veure com va, avui dimarts, 22 de setembre, la projecció de High Rise, de Ben Wheatley, dins de la secció oficial de Sant Sebastià: de l’altra banda de l’Atlàntic n’arriben comentaris impactats per la seva contundència. Tot i que, d’entre els títols d’aquesta cinquena jornada del certamen, destaquen Taxi Teheran, l’Ós d’Or de Berlín, guardó que lluny de ser un mer homenatge solidari amb el seu autor, l’iranià Jafar Panahi, està resultant ser un just reconeixement a una de les pel·lícules de l’any. Es passa a la secció Perles, on també hi ha Irrational Man, de Woody Allen. I per a arrodonir-ho, Horizontes Latinos presenta Paulina, de Santiago Mitre, film lloat ran de la Setmana de la Crítica de Canes.

63_Festival_de_San_Sebastián__Poster_7693Secció Oficial.

High Rise, de Ben Wheatley.

The Boy and the Beast, de Mamoru Hosoda.

El Apóstata, de Federico Veiroj.

Perles.

Irrational Man, de Woody Allen.

Taxi Teherán, de Jafar Panahi. Més informació: Festival de Sant Sebastià.

Horizontes Latinos (algun film de la jornada).

Paulina, de Santiago Mitre.

Foto de capçalera: Irrational Man, de W. Allen.

  1. He vist avui IRRATIONAL MAN, i m’ha semblat magnífica. El final recorda a EL SOMNI DE CASSANDRA, implacable i directe.
    En Joaquín Phoenix, d’Òscar. Difícil fer creïble un home consumit per la vida, que ha sortit d’esdeveniments quotidians capaços d’enfonsar la moral del més fort, i alhora contingut. I el mateix amb la seva boja idea de fer-se una mena de justicier solitari, però sense els tics d’en Charles Bronson.
    L’Emma Stone està correcta, millor que a “Màgia al llum de la lluna”, però el carisma del Phoenix és massa gran per ella. El guió sap tenir cura dels secundaris, ben aprofitats per fer una trama complexa, que no té res a envejar al millor Claude Chabrol, mestre d’aquesta mena d’històries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!