Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

24 de maig de 2015
0 comentaris

Tensió a Canes 2015: el Jurat dels Coen la pot haver fet grossa

Des de fa uns dies, corre per la Croisette el rumor que el Jurat presidit pels germans Coen atorgarà avui la Palma d’Or a La joventut (La Giovinezza | Youth | La juventud), de Paolo Sorrentino. No cal dir que les primeres reaccions van ser d’incredulitat, en uns, i i de temor que el rumor fos cert, per part dels altres. Hi ha una immensa majoria de cronistes que aposten per Carol, de Todd Haynes, i L’assassina (Nie yin niang | The Assassin), de Hou Hsiao-hsien al capdavant del Palmarès. I hi ha certa tendència a admetre que Michael Caine podria ser guardonat com a Millor Actor, precisament pe l seu treball a La joventut. Doncs bé, com a observat Xavi Serra fa unes hores, a la relació de personalitats presents avui a Canes, no hi consten ni Todd Haynes ni Hou Hsiao-hsien, i, per contra, hi apareixen tot de noms “sospitosos, amb l’inefable Paolo Sorrentino al capdavant. la tensió s’ha disparat.

Seran capaços, aquest Jurat de cometre una ignomínia així? O és que l’organització està “tapant” Todd Haynes i Hou Hsiao-hsein, per a donar més emoció fins al final?

Tanmateix, ja ha començat la retransmissió en directe de l’arribada de famosos (la gala comença a les 18.50h) i això ens pot donar pistes.

Es pot seguir la retransmissió en directe:

TV Festival de Canes: En francès | En anglès.

ACTUALITZACIÓ (18.09h): Hem vist per TV Festival de Cannes com Todd Haynes ha arribat a la cerimònia de cloenda. I sembla que Hou Hsiao-hsien ja seria dins de la Sala Lumière. Emoció!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!