L’equip de Sissako per a la Cinéfondation i els curtmetratges de Canes 2015

També avui s’ha donat a conèixer la composició del Jurat de la Cinéfondation i dels Curtmetratges, del qual fins ara tan sols se sabia que el presidirà Abderrahmane Sissako. A més del cineasta maurità, el formaran: la cineasta libanesa  Joana Hadjithomas, la directora francesa Rebecca Zlotowski,l’actriu belga Cécile de France i l’actor polonès Daniel Olbrychski.

D’entre els 18 films d’escoles de cinema seleccionats a la Cinéfondation, el jurat n’haurà de premiar tres, al palmarès que farà públic el divendres 22 de maig, en una cerimònia específica que tindrà lloc a la Sala Buñuel del Palau dels Festivals de Canes. I d’entre els 9 curtmetratges que competeixen per la Palma d’Or del Curtmetratge, hauran de decidir qui se l’endú i anunciar-ho a la Cerimònia del Palmarès del vespre del diumenge 24 de maig.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *