4 noms completen el Jurat d’Isabella Rossellini per a Un Certain Regard, a Canes 2015

La directora saudita Haifaa Al-Mansour, la directora i actriu libanesa Nadine Labaki, el cineasta grec Panos H. Koutras i l’actor francès Tahar Rahim acompanyaran Isabella Rossellini en el Jurat d’Un Certain Regard del Festival de Canes 2015, segons la nota que acaba de fer pública l’organització.

Aquest jurat farà públic el seu palmarès el dissabte 23 de maig, a la cerimònia de cloenda d’Un certain Regard i, acte seguit, es projectarà el film guanyador del Prix Un Certain Regard. A més d’aquest guardó, el Jurat en concedeix uns dos més, de característiques força lliures, de manera que cada any s’adapten al que es vol destacar per sobre de la resta.

Foto de capçalera: element de la imatge gràfica del Festival (FdC)

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *