Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

17 d'abril de 2015
0 comentaris

El nou Desplechin, a la Quinzena de Canes 2015

La Quinzena dels Realitzadors de Canes segueix avançant títols que conformaran la seva selecció, la totalitat de la qual no la farà pública fins dimarts; però és que, després d’haver anunciat que inauguraria amb el nou Garrel, ara avui es despengen fen públic que han aconseguit Tres records de la meva joventut, d’Arnaud Desplechin, un altre dels films que tots els rumors donaven per fet que seria al Festival.

quinzaine_2015_40x60_presse_WEBrvbI s’imposen preguntes. De ben segur que l’equip de Thierry Frémaux no l’han volguda al Festival, perquè Desplechin ho ha estrenat gairebé tot al certamen en la seva filmografia i res fa pensar que, per ell, aquesta ocasió hagués estat diferent. És que no té prou alçada, la pel·lícula, per ser a la Competició? De debò és inferior als títols anunciats ahir que lluitaran enguany per la Palma d’Or, especialment la resta de produccions franceses? D’entrada, costa imaginar-s’ho. I la Quinzena, l’ha caçada talment com un voltor? Es pot veure, aquest cas i el de Garrel, com un nou capítol en el tradicional enfrontament entre la Quinzena i el Festival, en aquest cas, en forma, d’arreplegar uns el que els altres no volen, amb el perill de deixar-los en evidència?

És amb entusiasme que anunciem la presentació de Tres records de la meva joventut, l’últim film d’Arnaud Desplechin, potser el millor que ha fet i el més emotiu, a la Quinzena dels Realitzadors de Canes, el proper divendres 15 de maig, ha declarat Édouard Waintrop, delegat general de la Quinzena.

https://vimeo.com/125230535

Tres records de la meva joventut  (Trois souvenirs de ma jeunesse -abans, Nos Arcadies-) Direcció: Arnaud DESPLECHIN. Producció francesa. Guió: Arnaud Desplechin, Julie Peyr. Intèrprets: Mathieu Amalric, Lou Roy-Lecollinet, Quentin Dolmaire, André Dussollier. Sinopsi: Mena de preqüela de Comment je me suis disputé… (ma vie sexuelle) (1996). Se centra en Paul Dédalus, antropòleg investigador d’uns quaranta anys, que es prepara per a retornar a França i tot d’imatges de la seva joventut li vénen a la memòria… records de París, de Moscú i sobretot de Roubaix. Més informació: Imdb | AlloCiné | Unifrance | Productora | Vendes internacionals | AP. Distribuïdores: Le Pacte.

Foto: Why Not Productions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!