L’excel·lència del D’A, la migradesa de la distribució

En fer-se pública la programació del D’A 2015 he experimentat sensacions contradictòries. D’una banda, m’ha impressionat favorablement veure que s’han seleccionat obres recents de cineastes com Alain Resnais, Bertrand Bonello (que inaugura i se li dedica una secció), Pascale Ferran,  Mathieu Amalric, que es van veure a Berlín o Canes de l’any passat, així com la triomfadora a la Quinzena 2014, Els combatents, de Thomas Cailley, sense oblidar Eden, de Mia Hansel-Love, en competició a Sant Sebastià 2014, i altres títols, projectats a Berlín 2015, Venècia 2014, etc. Una bona tria. Però, per altre cantó, hem de ser de conscients que, si tot aquest material pot anar al D’A, és perquè no s’ha estrenat comercialment encara a casa nostra i, en algun cas, no s’arribarà a estrenar, aquí. Migradesa actual de la distribució cinematogràfica al nostre país.

La programació del D’A: Programació D’A 2015.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *