Canes 2015: Tots els rumors i especulacions

Amb aquest apunt tanco la sèrie d’articles dedicats als rumors i especulacions sobre Canes 2015. Han estat dues onades de rumorologia, amb l’afegitó del film de Marc Recha com a tercera onada. En total gairebé 150 títols, a què han anat fent referència succesivament les publicacions de referència, amb una més que notable coincidència.

Aquest apunt és de caràcter operatiu, que em permetrà navegar més ràpidament entre els diversos articles dels rumors, a partir del 16 d’abril, quan ja se sàpiga la Selecció Oficial del Festival de Canes, així com la programació de la Setmana de la Crítica (s’anunciarà el dia 20 d’abril) i la de la Quinzena dels Realitzadors (es farà pública el dia 21 d’abril).

Canes 2014: Tots els rumors i especulacions.

Primera onada de rumors.

Canes 2015: Rumors I (A-B). Pel·lícules dels germans Abou Nasser, de Pablo Agüero, Merzak Alloache, Nassim Amaouche, Alejandro Amenábar, Danielle Bird, Jacques Audriard, Emir Baigazin, Marco Bellocchio, Hagar Ben-Asher, Emmanuelle Bercot i Brad Bird, que podrien ser a Canes 2015.

Canes 2015: Rumors I (C-F). Pel·lícules de Pierre Cofin i Kyle Balda, de Scott Cooper, Catherine Corsini, Marian Crisan, Terence Davies, Arnaud Desplechin, Valérie Donzelli, Philippe Faucon, Léa Fehner, Bence Fliegauf, Stephen Frears i Cary Fukunaga, que podrien ser a Canes 2015.

Canes 2015: Rumors I (G). Pel·lícules de Louis Garrel, Philippe Garrel, Matteo Garrone, Xavier Giannoli, Miguel Gomes, Alfonso Gómez-Rejón, Michel Gondry, Felix van Groeningen, Luca Guadagnino i Robert Guédiguian, que podrien ser a Canes 2015.

Canes 2015: Rumors I (H). Pel·lícules de Lucile Hadzihalilovic, Grímur Hákonarson, Arthur Harari, Todd Haynes, Marielle Heller, Oliver Hermanus, Mikhäel Hers, John Hillcoat, Mamoru Hosoda, Hou Hsiao-hsien i Eva Husson, que podrien ser a Canes 2015.

Canes 2015: Rumors I (I-Kh). Pel·lícules d’ Im Sang-soo, Luc Jacquet, Jia Zhangke, Angelina Jolie, Kamen Kalev, Anurag Kashyap, Naomi Kawase, Abdellatif Kechiche, Eric Khoo i Ilya Khrzharovsky, que podrien ser a Canes 2015.

Canes 2015: Rumors I (Ki-L). Pel·lícules de Takeshi Kitano, Hirokazu Kore-Eda, Kiyoshi Kurosawa, Justin Kurzel, Emir Kusturica, Joachim Lafosse, Yorgos Lanthimos, Ounie Lecomte, Tobias Lindholm i Sergei Loznitsa, que podrien ser a Canes 2015.

Canes 2015: Rumors I (M-N). Pel·lícules de Maïwenn, Lucrecia Martel, Dalibor Matanic, Brillante Mendoza, George Miller, Santiago Mitre, Nanni Moretti, Radu Muntean, Laszlo Nemes, Jeff Nichols, Guillaume Nicloux i Gaspar Noé, que podrien ser a Canes 2015.

Canes 2015: Rumors I (O-P). Pel·lícules de Damien Odoul, Olmo Omerzu, Mark Osborne, Sean Penn, Bruno Podalydès, Corneliu Porumboiu i Cristi Puiu, que podrien ser a Canes 2015.

Canes 2015: Rumors I (R-S). Pel·lícules de Jean-Paul Rappeneau, Runar Runarsson, Nicolas Saada, João Salaviza, Barbet Schroeder, Florin Serban, Jerzy Skolimovwski, Alexander Sokurov, Sion Sono i Paolo Sorrentino, que podrien ser a Canes 2015.

Canes 2015: Rumors I (T-V). Pel·lícules de Johnnie To, Joachim Trier, Athina Tsangari, Jaco Van Dormael, Gus Van Sant, Denis Villeneuve i Thomas Vinterberg, que podrien ser a Canes 2015.

Canes 2015: Rumors I (W-Z). Pel·lícules d’ Alex van Warmerdam, Elie Wajeman, Ben Wheatley, Apichatpong Weerasethakul, Alice Winocour, John Woo, Robert Zemeckis i Andrzej Zulawski, que podrien ser a Canes 2015

Segona onada de rumors.

Canes 2015: Rumors II (A-D). Pel·lícules de Woody Allen, Thomas Bidegain, Leyla Bouzid, Stéphane Brize, Jonas Carpignano, Clément Cogitore, Brady Corbet, Cameron Crowe, Antoine Cuypers, Denis Dercourt, Diastème i Pete Docter, que podrien ser a Canes 2015.

Canes 2015: Rumors II (E-K). Pel·lícules de Emmenuel Finkiel, Michel Franco, Sarah Gavron, Amos Gitai, Philippe Grandrieux, Davis Guggenheim, Michael Haneke, Hugh Hudson, Terry Jones, Baya Kasmi, Mika Kaurismaki, Abbas Kiarostami, que podrien ser a Canes 2015.

Canes 2015: Rumors II (L-Z). Pel·lícules de Laurent Laffargue, els germans Larrieu, Terrence Malick, Naël Marandin, Piero Messina, Josh Mond, Martha Pinson, Rodrigo Pla, Natalie Portman, Jean-François Richet, Joann Sfar, Adam Smith i Christian Vincent, que podrien ser a Canes 2015.

Tercera onada de rumors.

Canes 2015: Rumors III (Marc Recha). “Un dia perfecte per volar”, de Marc Recha, podria ser al Festival de Canes.

Foto de capçalera: FdC.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *