Canes 2015: rumors III (Marc Recha)

No ho he vist publicat enlloc, però m’arriben rumors sobre la possible presència de Marc Recha al Festival de Canes 2015. Seria amb Un dia perfecte per volar.

En sé que es tracta d’una pel·lícula rodada l’estiu passat, amb el mateix Marc Recha, el seu fill i en Sergi López, de la qual no he trobat cap mena d’informació a Imdb, ni a Catalan Films, ni a AlloCiné, ni a Cineuropa, ni a Sensacine, ni a Parallamps, ni a d’altres webs que he consultat. Navegant per la xarxa he trobat un apunt al Facebook amb algunes fotografies; referència a Hélène Louvart com a directora de fotografia del film; una referència a Sebastián Ferrer com a ajudant de muntatge d’ Un dia perfecte per a volar; una referència a Lucia Faraig com a autora de les fotos fixes, i un esment a la pàgina de la productora Volga.

L’estratègia de fer córrer al títol d’una pel·lícula en el feix dels rumors de Canes permet que ja se’n comenci a parlar, encara que finalment no vagi al certamen. No tinc cap mena de dubte que bona part de la rumorologia prèvia al certamen la generen les mateixes productores, agències de venda dels drets internacionals, agents de premsa, distribuïdores… a més dels periodistes, crítics i cinèfils que, amb ganes de saber el material que hi haurà aquesta temporada, no deixem de pouar en les possibilitats, sovint al marge de les probabilitats, perquè ens interessa i, com està demostrat, interessa una amplíssima audiència (cada any són més els mitjans que s’afegeixen al joc d’aquesta rumorologia). Em sap greu que, per modesta que sigui la producció, no s’aprofiti l’avinentesa per fer córrer la veu sobre “el nou film de Marc Recha”. Modestament i amb la poquíssima, gairebé nul·la informació de què disposo, amb aquest apunt pretenc fer notar que la nova d’en Marc Recha, ara mateix, és a la mateixa recta de sortida que el centenar llarg de pel·lícules que he esmentat a les dues tandes anteriors d’apunts sobre els rumors “cannoises”.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *