Canes 2015: Rumors II (L-Z)

Alguns dels títols que, segons el que s’ha publicat fins ara, podrien ser a Canes 2015 (13-24 de maig). La programació del Festival de Canes s’anunciarà el 16 d’abril de 2015, a la tradicional roda de premsa en què es fa pública la selecció oficial i, al decurs dels dies següents, seran la Quinzena dels Realitzadors i la Setmana de la Crítica que faran saber les respectives llistes de films que realment hi participaran.

Canes 2015: Rumors II (L-Z).

Les rois du monde. Direcció: Laurent LAFFARGUE. Producció francesa. Guió: Laurent Laffargue, Frédérique Moreau. Intèrprets: Sergi López, Eric Cantona, Céline Sallette, Romane Bohringer, Guillaume Gouix, Victorien Cacioppo, Roxane Arnal, Jean-Baptiste Sagory. Sinopsi: A Castèlgelós, un poble del departament d’Òlt i Garona i a la regió de l’Aquitània, els homes són els reis del món. Amistat, violència, borratxera, xerrameca. El destí d’en Romain (Victorien Cacioppo), de 17 anys, enamorat de la Pascaline (Roxane Arnal) i actor en formació topa amb el d’un amic de sa mare, en Jeannot (Guillaume Gouix), de 47 anys, que ha sortit de la presó amb una dèria: recuperar la Chantal (Céline Sallette), una parisenca que va anar a parar allà i es va instal·lar amb el carnisser del poble… En resum, el destí mogudet d’un grapat d’homes i dones en aquell indret. Nota de la producció: Tot, tan improbable com si en Pagnol i en Tarantino decidissin d’escriure junts una comèdia negra; tot i que… Més informació: Imdb | AlloCiné | Unifrance | Productora | Vendes internacionals | AP | Distribuïdores: Jour2Fête*.

Vingt et une nuits avec Pattie. Direcció: Arnaud LARRIEU i Jean-Marie LARRIEU. Producció francesa. Guió: Jean-Marie Larrieu, Arnaud Larrieu. Intèrprets: Isabelle Carré, Karin Viard, André Dussollier, Sergi López, Laurent Poitrenaux. Sinopsi: La Caroline, una parisenca de quaranta anys fa cap a un poble per a organitzar els funerals de la seva mare. En aquell indret on es respira un aire de festa, coneix la Pattie, que té cura de ca la seva mare. El cos de la difunta desapareix i la Caroline penetra en l’estranyesa d’aquell món, entre les teories estrambòtiques dels gendarmes sobre la desaparició del cadàver i les ximpleries nocturnes de la Pattie. Més informació: Imdb | AlloCiné | Unifrance | Productora* | Vendes internacionals | AP | Distribuïdores.

Títol pendent -podria ser Weightless-. Direcció: Terrence MALICK. Guió: Terrence Malick. Intèrprets: Ryan Gosling, Rooney Mara, Cate Blanchett, Christian Bale, Natalie Portman, Michael Fassbender, Val Kilmer, Holly Hunter, Boyd Holbrook, Bérénice Marlohe, Haley Bennett, Tom Sturridge. Sinopsi: La intersecció de dos triangles amorosos. Una història d’obsessió sexual i traïció, ambientada al món musical d’Austin, Texas. Més informació: Imdb | AlloCiné | Productora | Vendes internacionals | AP | Distribuïdores: Broad Green* # Informació complementària: Terrence Malick’s Next Film With Ryan Gosling, Rooney Mara & Michael Fassbender Reportedly Gets Titled | Wkp |Terrence Malick Sets Title For Forthcoming Drama With Ryan Gosling, Rooney Mara & More | Des infos sur le prochain Terrence Malick | Weightless, de Malick.

Il nous reste la nuit. Direcció: Naël MARANDIN. Producció francesa. Guió: Naël Marandin, Marion Doussot. Intèrprets: Yannick Choirat, Qiu Lan. Sinopsi: La Lin Aiyu (Qiu Lan), una xinesa sense papers es prostitueix pels carrers de Belleville. Viu amb la Cerise, la seva filla adolescent, al pis d’en Kieffer, un septuagenari enllitat de qui s’ocupa a canvi de l’aixopluc. Un vespre, el seu veí, en Daniel (Yannick Choirat), mà dreta d’un malfactor local, obliga Lin Aiyu a deixar-lo entrar al pis d’en Kieffer per a amagar-s’hi. Més informació: Imdb | AlloCiné | Unifrance | Productora | Vendes internacionals | AP | Distribuïdores: Rezo Films*.

L’espera (L’attesa | The Wait). Direcció: Piero MESSINA. Guió: Giacomo Bendotti, Ilaria Macchia, Andrea Paolo Massara, Piero Messina. Intèrprets: Juliette Binoche, Lou de Laâge, Giorgio Colangeli. Sinopsi: Inesperadament, una mare es reuneix amb la xicota del seu fill a una vil·la siciliana i ho aprofita per a conèixer-la mentre esperen l’arriba del fill. Més informació: Imdb | AlloCiné | Productora | Vendes internacionals* | AP | Distribuïdores: Medusa*

James White. Direcció: Josh MOND. Guió: Josh Mond. Intèrprets: Christopher Abbott, Cynthia Nixon, Scott Mescudi, Mackenzie Leigh, David Call, Ron Livingston. Sinopsi: Un jove novaiorquès malda per controlar el seu imprudent comportament autodestructiu davant els trascendentals reptes familiars. Nota de la productora: Frenètic relat iniciàtic. Altres festivals: Sundance 2015 · NEXT. Reconeixements: Premi del Públic NEXT a Sundance 2015. Més informació: Imdb | AlloCiné | Productora | Vendes internacionals | AP | Distribuïdores.

Tomorrow. Direcció: Martha PINSON. Guió: Stuart Brennan, Sebastian Street. Intèrprets: Sebastian Street, Stuart Brennan, Stephen Fry, Joss Stone, Paul Kaye. Sinopsi: La lluita i la soledat d’en Tesla (Sebastian Street), un soldat que ha tornat a casa patint els efectes del trauma personal a la guerra de l’Afganistan, mentre mira de reintegrar-se a la societat. Més informació: Imdb | AlloCiné | Productora | Vendes internacionals | AP | Distribuïdores | Nota: La cineasta treballa habitualment de script, com així ha estat en alguns films de Martin Scorsese, ara un dels productors executius d’aquesta pel·lícula # Informació complementària: Wkpd.

Un monstre de mil caps (Un monstruo de mil cabezas | A Thousand-Headed Monster). Direcció: Rodrigo PLA. Guió: Laura Santullo. Intèrprets: Sebastián Aguirre, Jana Raluy. Sinopsi: Un home està molt malalt i la seva dona brega que li apliquin un tractament recomanat per un metge, però que la mútua els rebutja. Més informació: Imdb | AlloCiné | Productora | Vendes internacionals | AP | Distribuïdores # Informació complementària: Regresan a México con un monstruo de mil cabezasBusca Rodrigo Plá apoyo de EU | Sobre la novel·la publicada simultàniament a la redacció del guió.

A Tale of Love and Darkness. Direcció: Natalie PORTMAN. Guió: Natalie Portman; basat en el llibre  A Tale of Love and Darkness, les memòries d’Amos Oz. Intèrprets: Natalie Portman, Makram Khoury, Shira Haas. Sinopsi: pendent. Més informació: Imdb | AlloCiné | Productora | Vendes internacionals | AP | Distribuïdores # Informació complementària: Natalie Portman to move into directing with of A Tale of Love and DarknessPrimer póster de ‘A Tale of Love and Darkness’, el debut como directora de Natalie Portman.

Un moment d’égarement (Un moment d’égarement | One Wild Moment). Direcció: Jean-Francois RICHET. Guió: Lisa Azuelos, Jean-François Richet; adaptació del guió original de Claude Berri per a Un moment d’egarement (1977). Intèrprets: Vincent Cassel, François Cluzet, Alice Isaaz, Lola Le Lann. Sinopsi: L’Antoine i en Laurent, amics de fa temps, passen les vacances a Còrsega amb les filles respectives: la Louna, de 17 anys, i la Marie, de 18 anys. Una tarda, a la platja, la Louna sedueix en Laurent. Ella n’està enamorada, però per a ell no és sinó un moment de bogeria… Sense revelar-li el nom de l’amant, la Loune l’hi explica a son pare, que fa mans i mànigues per descobrir de qui es tracta… Quant de temps es podrà mantenir el secret? Més informació: Imdb | AlloCiné | Unifrance | Productora | Vendes internacionals | AP | Distribuïdores: Mars.

La dona del cotxe amb ulleres i fusell (La dame dans l’auto avec des lunettes et un fusil | The Lady in the car with Glasses and a Gun). Direcció: Joann SFAR. Guió: Patrick Godeau i Gilles Marchand; adaptació de la novel·la La dame dans l’auto avec des lunettes et un fusil, de Sebastien Japrisot. Intèrprets: Freya Mavor, Benjamin Biolay, Elio Germano, Stacy Martin. Sinopsi: És la més pèl roja, la més guapa, la més miop, la més sentimental, la més mentidera, la més autèntica, la més desconcertant, la més tossuda, la més inquietant de les heroïnes. La dona del cotxe mai no ha vist el mar, fuig de la policia i es va dient que no està pas boja… Tanmateix… Més informació: Imdb | AlloCiné | Unifrance | Productora* | Vendes internacionals | AP | Distribuïdores: Wild Bunch.

Trespass Against Us. Direcció: Adam SMITH. Guió: Alastair Siddons. Intèrprets: Michael Fassbender, Sean Harris, Brendan Gleeson. Sinopsi: El destí dels Curler, una família anglesa de delinqüents. Quan el detenen, en Chad Cutler (Michael Fassbender) es debat entre els principis arcaics de son pare i el que pensa que és millor per als seus fills. Més informació: Imdb | AlloCiné | Productora | Vendes internacionals | AP | Distribuïdores: The Jokers* / Le Pacte*.

L’ermini (L’hermine). Direcció: Christian VINCENT. Guió: Christian Vincent. Intèrprets: Sidse Babett Knudsen, Fabrice Luchini, Miss Ming. Sinopsi: En Xavier Racine és un temut president de tribunal penal. Tan su amb si mateix com amb els altres, l’anomenen “El president de dues xifres”: amb ell, sempre cauen més de deu anys. Tot es capgira però el dia que es retroba amb Birgit Lorensen-Coteret. La dona forma part del jurat que ha de jutjar un home acusat d’homicidi. Fa sis anys, en Racine es va enamorar d’aquesta dona. Gairebé en secret. Potser es tracta de l’única dona que mai hagi estimat. Més informació: Imdb | AlloCiné | Unifrance | Productora | Vendes internacionals | AP | Distribuïdores: Gaumont*.

Foto de capçalera: Guillaume Gouix, Sergi López, Roxane Arnal, Eric Cantona, Céline Sallette, Victorien Cacioppo,  a Les Rois du Monde, de Lauren Laffargue (Mezzanine Films)

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *