Els productors nord-americans es decanten per “Birdman”

El gremi de productors nord-americans s’ha decantat per Birdman, d’Alejandro G. Iñárritu, havent nominat prèviament també les seves principals contrincants cara als Oscar. Per tant, parem atenció, que Boyhood du l’aval importantíssim de la gran majoria d’associacions de crítics i cinèfiles i fins d’algun gremi; però quan arriba l’hora de la veritat, el primer gran gremi, influent, ha donat ales al film del cineasta mexicà, just al moment que els acadèmics han de votar. I recordem que Birdman té 9 nominacions als Oscar!

En l’apartat d’animació, la guanyadora ha estat La Lego Pel·lícula, de Phil Lord i Christopher Miller, que no està nominada a l’Oscar en aquesta especialitat. El mateix que passa amb el Millor Documental, que han guardonat Life Itself, de Steve James.

FOTO: Fox.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *